AO Καβάλα: «Τρίποντο» στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων στην Ευκαρπία!

Το «χρυσό» γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου έδωσε τη δίκαιη νίκη στη Θεσσαλονίκη

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΑΟΚ θα «έχανε» δύο βαθμούς από τη διαφαινόμενη ισοπαλία χωρίς τέρματα στη δυνατή έδρα της Νίκης Ευκαρπίας, ήρθε ο Βασίλης Παπαδόπουλος για να κρατήσει το «καραβάκι» στη «ρότα» των επιτυχιών με το γκολ που σημείωσε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με το οποίο η Καβάλα επικράτησε με 1-0 και διατήρησε τη διαφορά των 7 βαθμών από τον δεύτερο!

Αν και το λυτρωτικό τέρμα ήρθε λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, η νίκη της Καβάλας ήταν δίκαιη μιας και ήταν ανώτερη από τους γηπεδούχους που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ως στόχο να πάρουν το «Χ» στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Δεν απείλησαν την εστία του Αστρά, ενώ αντίθετα ο ΑΟΚ είχε καλές στιγμές ειδικά στο 1ο ημίχρονο με τους Γκέκα και Σαμπανίδη.

Η Καβάλα ξεκίνησε τον αγώνα με την εξής σύνθεση: Αστράς, Καζαντζίδης, Περδίκης, Σμίλτος, Δημητριάδης, Καρακώστας, Μέτσε, Τζελίδης, Σαμπανίδης, Γκέκας, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Δαλιανόπουλος, Στοϊνοβιτς και Αλντιντζής,