Ποσειδώνας Νέας Μηχανώνας: Ο διαιτητής Τσιλίκας μας είπε να χάσουμε για να φύγουμε όλοι ζωντανοί!!!

Καταγγελία της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατά του ΠΑΟΚ Κρηστώνης και του Καβαλιώτη διαιτητή για όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν στον αγώνα των δύο ομάδων στο Κιλκίς

Καταγγελία για προπηλακισμούς από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, μπουνιές σε μέλη και συγγενείς της ομάδας, αλλά κατά του διαιτητή της ΕΠΣ Καβάλας Τάσου Τσιλίκα, έκανε μέσω επίσημης ανακοίνωση του ο Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας, μετά τον αγώνα στο Κιλκίς κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Στην καταγγελία αυτή το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι ο Καβαλιώτης διαιτητής απευθύνθηκε προς τους παίκτες της ομάδας λέγοντας τους «να χάσουν το παιχνίδι για να φύγουν όλοι ζωντανοί απ’ εδώ», ενώ παράλληλα καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι στο 87ο λεπτό, με το οποίο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν με 1-0!

Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και πλέον αναμένεται η αντίδραση όλων των εμπλεκόμενων, αλλά και τον θεσμικών φορέων του ποδοσφαίρου

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για όλα όσα έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και στην ανάπαυλα της αναμέτρησης στην Κρηστώνη με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΚ!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή: Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο έφτασαν στην Κρηστώνη και από το πρώτο λεπτό ορισμένοι “τσάμπα μάγκες” ξεκίνησαν να βρίζουν χυδαία τις οικογένειες τους αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Οι παίκτες μας ούτε στιγμή δεν σκέφτηκαν να απαντήσουν ή να προβούν σε οτιδήποτε θα μεταφραστεί ως “πρόκληση”.

Αυτοί οι τσάμπα μάγκες λοιπόν ψαχνόντουσαν για 45 λεπτά να βρουν την αφορμή για να ξεκινήσουν τις…ομορφιές τους! Άρχισαν ενορχηστρομένα να βρίζουν αισχρά και να τραμπουκίζουν τους ανθρώπους της ομάδας και τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησαν να χτυπούν τον πατέρα ενός εκ των ποδοσφαιριστών μας. Με την αστυνομία απούσα (!) ομάδα ατόμων κινήθηκε προς τον χώρο των αποδυτηρίων, εκεί όπου προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές μας, ενώ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ και ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ του φροντιστή μας.

Μετά από αυτό το γεγονός οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άκουγαν από τον διαιτητή Τσιλίκα της ΕΠΣ Καβάλας να τους υπενθυμίζει να χάσουν για να “φύγουμε όλοι ζωντανοί”. Φυσικά στο 87′ με ένα πέναλτι για γέλια και για κλάματα οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει. Το σημερινό θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν έχει προηγούμενο, όμως έχουν ξανασυμβεί αντίστοιχες “ομορφιές” σε αυτό το γήπεδο. Η διοίκηση της ομάδας θα κινηθεί συντονισμένα προς την διαλεύκανση και εντοπισμό ΟΛΩΝ των ΥΠΑΙΤΙΩΝ για τα σημερινά έκτροπα στην ΖΟΥΓΚΛΑ της Κρηστώνης.

Ελπίζουμε μα δεν αισιοδοξούμε όλα όσα έζησε η ομάδα σήμερα να έχουν καταγραφεί από την παρατηρητή του αγώνα. Ο διαιτητής πάντως στο φύλλο αγώνα είδε μία ποδοσφαιρική κανονικότητα. Ήταν απλά μία Κυριακή. Τα σημερινά σκηνικά γυρνούν το ποδόσφαιρο δεκάδες χρόνια πίσω και επιβεβαιώνουν πως οι εποχές της “τσάμπα μαγκιάς” δεν έχουν περάσει».