Πάνθηρες Καβάλας: Άνετο πέρασμα (32-63) από τα Γιάννινα

Εύκολη νίκη με σχεδόν double score για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας που παραμένει στην 3η θέση της Α2 Εθνικής κατηγορίας – Προετοιμασία για το επερχόμενο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Παναθλητικό

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα των Πανθήρων από τα Ιωάννινα καθώς το γυναικείο συγκρότημα του συλλόγου επιβλήθηκε του IBC με σκορ 32-63! Από το πρώτο δεκάλεπτο τα κορίτσια της ομάδας απέκτησαν το προβάδισμα και τον έλεγχο του αγώνα με τη διαφορά να συντηρείται σε διψήφια νούμερα μέχρι τη λήξη του αγώνα, με σχεδόν double score.
Η νίκη αυτή διατηρεί τους Πάνθηρες στην 3η θέση του ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας και πλέον η προσοχή τους στρέφεται στον επόμενο αγώνα, απέναντι στον αήττητο και πρώτο της κατάταξης Παναθλητικό Συκεών.

«Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία την ομάδα των Ιωαννίνων» αναφέρει η ανακοίνωση των Πανθήρων!

Δεκάλεπτα – Πόντοι

Δεκάλεπτα: 8-23, 16-31, 21-50, 32-63
Ιωάννινα ΣΚ (Τσιρώνης): Τσακτσίρα, Βρασταμηνού 2, Μπαρτζώκα 11(1), Κρητικού 8, Γιωτίτσα 6(2), Μπεκρή 3, Ρίζου 2, Δημοπούλου, Παπαδιά, Γκλιναβού.
Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Τσάντα 4, Παναγιωτίδου 12(1), Μαραβέγια, Γαϊτάνη, Λυκάκη 7(1), Τριανταφύλλου 16, Πετρουσέφσκα 8, Μαμαλίγκατζη 7(1), Παπαδοπούλου 5(1), Πιστιόλα