Γιώργος Αγγελίδης: Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει, αυτός ήμασταν εμείς…

Οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή του ΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Χανιώτη και τη δύσκολη νίκη με 3-1

Για ένα πολύ καλό 1ο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» τη νίκη αλλά και για τον (ίσως) ανορθόδοξο τρόπο με τον οποίο κυνήγησε το 2ο τέρμα στην επανάληψη, έκανε λόγο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Χανιώτη ο Γιώργος Αγγελίδης. Ο βοηθός προπονητή του ΑΟΚ επισήμανε πάντως ότι η νίκη της ομάδας ήταν δίκαιη.

Αναλυτικά τόνισε: «ξεκινήσαμε το παιχνίδι έχοντας καλή διάθεση και ενέργεια. Είχαμε κατοχή της μπάλας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Γενικά δηλαδή είχαμε πολύ καλή εικόνα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πολύ καλά οργανωμένη, ειδικά στον αμυντικό τομέα, ενώ μπορούσε εύκολα να βγει στην κόντρα. Πετύχαμε ένα τέρμα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι ακόμα ένα. Στο 2ο ημίχρονο ξεκινήσαμε νωθρά και δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης με δικό μας λάθος. Προσπαθήσαμε, ίσως με ανορθόδοξο τρόπο, να πετύχουμε το 2ο γκολ, κάτι που συνέβη. Σημειώσαμε κι ένα 3ο τέρμα το τέλος κι έτσι τέλος καλό, όλα καλά. Αν κάποιος δικαιούταν να κερδίσει το παιχνίδι, ήμασταν εμείς».

Μιλώντας για το σερί νικών της ομάδας είπε ότι «αυτά που πετυχαίνει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα είναι αξιοσημείωτα. Και τα γκολ που σημειώνει, και οι νίκες που πετυχαίνει αλλά και ο τρόπος που αυτές έρχονται. Κρατάμε τα σερί και τα ρεκόρ που δημιουργούμε, ωστόσο η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο μοναδικός στόχος. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει…».

Ανδρέας Παντζιαράς: Βάλαμε δύσκολα στον ΑΟΚ

Από την μεριά του ο προπονητής του ΑΟ Χανιώτη Ανδρέας Παντζιαράς δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, λέγοντας ότι «έγινε ένα πολύ καλό, καθαρό και δυνατό παιχνίδι. Εμείς με το παιχνίδι μας, βάλαμε πολύ δύσκολα στην ομάδα της Καβάλας και διεκδικήσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέχρι και το 90ο λεπτό. Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Μας μένει μια πικρία γιατί δεχτήκαμε το 2ο γκολ της Καβάλας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Γενικότερα πάντως κάναμε μια καλή προσπάθεια, με προϋποθέσεις και δύσκολες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Κρατάμε τα θετικά και συγκεντρωνόμαστε πλέον στα δύο επόμενα παιχνίδια με Βέροια και Θέρμη. «Βγάλαμε» ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αγωνιζόμενοι με τις 5 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας».