Ο Βύρωνας Καβάλας τίμησε τον πρώην πρόεδρό του, Στάθη Εριφυλλίδη! [φωτογραφίες]

Ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στo Oscar, παρουσία όλων των μελών και των φίλων του – Τιμήθηκαν επίσης και οι πρώην παίκτες Ηλίας Σεφερίδης και Άνθιμος Φαρσάκογλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18/2 στο Oscar live & stage club η εκδήλωση του Βύρωνα Καβάλας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στη διάρκειά της βραβεύτηκαν για την προσφορά τους ο Στάθης Εριφυλλίδης που διετέλεσε πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας από το 1977 έως το 1980 και οι πρώην παίκτες Ηλίας Σεφερίδης και Άνθιμος Φαρσάκογλου.

Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις με τα τυχερά παιδιά των Ακαδημιών του συλλόγου να λαμβάνουν δώρα.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως  και Θάσου κ.κ. Στέφανος ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο βουλευτής του νομού Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού και απασχόλησης της Περιφέρειας Στέλιος Ιγνατιάδης, ο γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου Χάρης Σεϊτανίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Χατζηαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Τσιτσιλικάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Γιώργος Πριονίδης και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γιώργος Μπέης.

Συγκινητική είναι πάντα η παρουσία του επίτιμου προέδρου του Βύρωνα Γιώργου Βαρδάκα.

Το κοινό χαιρέτησαν με ομιλίες τους οι Αντιπρόεδροι του Σωματείου Χριστόφορος Παπαϊωάννου και Μάκης Καφετζής καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι των ακαδημιών πετοσφαίρισης και ποδοσφαίρου Χριστίνα Πεταλά και Αντώνης Λαδάκης αντίστοιχα.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωσή μας και ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και τύχη» αναφέρει η σε ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου.