ΑΣ Ταεκοβοντό Καβάλας: 820 αθλητές από 54 συλλόγους συμμετείχαν στο 16ο Kids Open Kavalas

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τους παράγοντες και τον δάσκαλο του συλλόγου Χάρη Παλτόγλου για όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου  το 16ο Kids Open Kavalas από τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», στο οποίο συμμετείχαν 820 αθλητές από 54 σωματεία της Βορείου Ελλάδας.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 18:30 το απόγευμα. Στη διάρκεια των αγώνων βραβεύτηκαν η Παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Δήμογλου και ο Δημοσιογράφος Τάσος Πατσίδης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τάεκβοντο Καβάλας και ο προπονητής του, Χάρης Παλτόγλου, με ανακοίνωση εκφράζουν τα θερμά τους ευχαριστήρια προς τον Δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος στην κερκίδα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσα.

Ευχαριστούν  επίσης τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού και Απασχόλησης της Περιφέρειας Στέλιο Ιγνατιάδη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Χατζηαναστασίου για την στήριξη των αγώνων.

Επίσης, εκφράζουν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς το Κέντρο Ιατρικής Αποθεραπείας & Αποκατάστασης «Λυδία» για την πολύτιμη υποστήριξη τους και τον προσφορά ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενισχύοντας την ασφάλεια των αθλητών. Επιπλέον, ευχαριστούνε θερμά τους Εθελοντές της Διασωστικής Ομάδας Νέστου για την παροχή ανεκτίμητων υπηρεσιών κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τέλος, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς όλους τους υποστηρικτές του συλλόγου, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην υλοποίηση του 16th Kids Open Kavalas. «Η πολύτιμη βοήθεια τους ήταν καθοριστική για την επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα» αναφέρουν χαρακτηριστικά και συνεχίζουν «δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε όλους τους μικρούς coach που ήταν αφοσιωμένοι στους αθλητές μας κατά τη διάρκεια των αγώνων, προσφέροντας την εκπαιδευτική τους εμπειρία και υποστήριξη. Η προσφορά τους συνέβαλε στην ανάπτυξη και επιτυχία της ομάδας. Επίσης ευχαριστούμε  όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους  η οποία κρίνεται εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα».

«Με απόλυτη ικανοποίηση από την πλευρά μας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο 17ο  Kids Open Kavalas» καταλήγει η ανακοίνωση.