ΑΣ Παγγαίο: Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, δε φοβόμαστε τίποτα…

Ανακοίνωση του συλλόγου για τη φάση του καταλογισμού πέναλτι υπέρ της ομάδας στο ντέρμπι με τις Κρηνίδες και τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων

«Φωτιές» άναψε η απόφαση του διαιτητή του ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ (Παγγαίο – Κρηνίδες) Δημήτρη Αναγνωστόπουλου, να καταλογίσει πέναλτι στο 2ο ημίχρονο σε ανατροπή του Άγγου, με το οποίο η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 το οποίο ήταν εν τέλει και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση αυτή, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αντίδραση των γηπεδούχων που με μια αιχμηρή ανακοίνωση τους εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για την κίνηση του Κεραυνού να έχει κάμερα στο γήπεδο για να καλύψει τον αγώνα, ωστόσο χρησιμοποιώντας την εικόνα απ’ αυτήν δείχνει ότι σωστά καταλογίστηκε πέναλτι. Τονίζει επίσης ότι η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί και να κρύψει τίποτα και ότι δε θα επιτρέψει να πάει χαμένος ο κόπος των παικτών.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Επειδή δημιουργούνται εντυπώσεις κακόγουστες και με δόλο αισθανόμαστε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.

Τις εντυπώσεις κατά προπονητών, παιχτών και διοίκησης που χύνουν ιδρώτα, όλη την χρονιά εμείς δεν θα τις επιτρέψουμε. Ο ΑΣ Παγγαίο μετά από κάθε αγώνα κάνει την αυτοκριτική του. Εσείς;

Τον ΑΣ Παγγαίο πολλές φορές προσπάθησαν να τον εμπλέξουν σε σενάρια, διαπλοκής και «σπρωξιματος» αλλά δυστυχώς όλες έπεσαν στο κενό. Στο χθεσινό παιχνίδι δεν ρωτηθήκαμε καν για την κάμερα που έφερε το αντίπαλο σωματείο του Κεραυνού Κρηνίδων μιας και θα μπορούσαμε να είχαμε και εμείς κάμερα και πιο συγκεκριμένα την νόμιμη κάμερα του «Καβάλα Πάμε Γήπεδο» που έχει τα δικαιώματα των αγώνων της ΕΠΣ Καβάλας. Δόξα το Θεό όμως φέτος μας ακολουθούν κάμερες καχύποπτες και μη ίσως σε όλα τα γήπεδα και όπως αποδεικνύεται τελικά δεν είναι και τόσο κακό!!!

Προς πάσα κατεύθυνση λοιπόν, «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας, κάτω τα χέρια από τον ιδρώτα τους. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, δεν φοβόμαστε τίποτα. Όλοι εσείς όμως»;

Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η ανατροπή του παίχτη μας από τον αντίπαλο και όχι από τον συμπαίκτη του όπως και στο βίντεο ότι η μπάλα κυλάει πριν την επίτευξη του τέρματος για το 0-1».