ΑΣΕΑ Καβάλας: Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα υ21-2024

Η ομάδα των αγοριών κατέκτησε τη 2η θέση στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Καρδίτσα – Ο σύλλογος κατέκτησε επίσης και το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών και στο διπλών νέων γυναικών

Ακόμα μια επιτυχία, ανάμεσα στις πολλές των τελευταίων ετών, ήρθε να προστεθεί στον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας. Ο ΑΣΕΑΚ κατέκτησε τη 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο με την ομάδα των αγοριών του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U21 που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» της Καρδίτσας.

Η επιτυχία αυτή όμως δεν ήταν η μόνη για τον Σύλλογο της Καβάλας, μιας και επιπλέον κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό των ανδρών καθώς επίσης και το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό νέων γυναικών.

Με ανακοίνωση του ο ΑΣΕΑΚ δίνει πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του: Ντουμπουριδη, Τιμαμοπουλο, Μηλικουδη, Φέλτσερ, Κογκαλιδη και Δήμητρα Πετσιβα, καθώς επίσης και στον προπονητη Γιάννη Σταύρου.

Στην ανακοίνωση του επίσης τονίζει ότι «σημαντική είναι και φέτος η βοήθεια του πιο μεγάλου χορηγού της ομάδας μας «Ελλαγρολιπ», ΒΦΛ Καβάλας! Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας, καθώς επίσης και το Βασίλη Κοργιάνογλου που είναι πάντα κοντά στην ομάδα! Ευχαριστούμε τον Δήμο Καβάλας,το ξυλόφουρνο «Η Τράπεζα», την πρότυπη θεραπευτική μονάδα «Πράξις», το τσιπουράδικο «Νέεσις», την εταιρία στρωμάτων «DreamCo», τον παιδότοπο «Αλαλούμ», το καφέ «Goodmorning”, το μίνι μάρκετ κρεάτων «Θεόφιλος», τη σχολή οδηγών «Φίλιππος», την ασφαλιστική εταιρία «Personal» και την εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων «Europcar». Τα μετάλλια είναι αφιερωμένα σε εσάς»!