ΕΠΣ Καβάλας: Επιτυχιών συνέχεια για τις μικτές Κ-14 και Κ-16!

Στην τελευταία αγωνιστική της 1ης φάσης του πρωταθλήματος κέρδισαν με το ίδιο σκορ (3-0) τις μικτές της Θράκης – Η Κ-16 προκρίνεται ως 1η στην επόμενη φάση και η Κ-14 θα είναι πιθανόν ανάμεσα στις 3 καλύτερους τρίτους και θα προκριθεί κι αυτή

Αυλαία με πανομοιότυπες νίκες και προκρίσεις έριξαν για τη φάση των ομίλων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-14 και Κ-16 οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας, επικρατώντας των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣ Θράκης στο Ενωσιακό Γήπεδο Καβάλας για την 6η και τελευταία αγωνιστική.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν θερμά τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των δύο ομάδων μας για τη δουλειά και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα, ώστε τα Καβαλιώτικα συγκροτήματα να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Η ομάδα Κ-14 της ΕΠΣ Καβάλας νίκησε με σκορ 3-0 την αντίστοιχη της ΕΠΣ Θράκης και θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος ως μία από τις τρεις καλύτερες δεύτερες ομάδες των ομίλων. Τα γκολ του Καβαλιώτικου συγκροτήματος πέτυχαν οι Λαγκάκης (16′), Παρίδης (55′) και Στερνιώτης (60′).

Λίγη ώρα αργότερα, η μεγαλύτερη ηλιακά ομάδα επικράτησε με το ίδιο σκορ (3-0) της ομάδας Κ-16 της ΕΠΣ Θράκης, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στον όμιλο αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας, με το μυαλό ήδη στη Β’ φάση της διοργάνωσης. Σκόρερ για την ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας ήταν οι Λαζαρίδης (29′, 37′) και Γκίκα (88′).

Αυτή, μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια όπου και οι δύο μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας θα βρεθούν στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, γεγονός που καταδεικνύει ότι, στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο υπάρχει μέλλον και άφθονο ταλέντο.