Πάνθηρες Καβάλας: Το σερί των νικών σταμάτησε στις Σέρρες

Δίκαιη ήττα στο μεγάλο ντέρμπι του Βορείου ομίλου της Α2 Εθνικής από τον πιο έμπειρο και ψύχραιμο Πανσερραϊκό με 56-49

Μετά από ένα φανταστικό σερί νικών που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που έβαλε “Stop” στην ομάδα των Πανθήρων επικρατώντας δίκαια με 56-49, στο μεγάλο ντέρμπι του Βορείου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ γυναικών.

Αν και η ομάδα της Καβάλας βρέθηκε στο ημίχρονο να προηγείται με 5 πόντους, η κακή επιθετική συγκομιδή στο Γ’ δεκάλεπτο (μόλις 5 πόντους) έφερε τις φιλοξενούμενες μπροστά. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από την αθλητικότητα και τις πολύ δυνατές μονομαχίες από το πρώτο λεπτό. Αν και τα ποσοστά των Πανθήρων στην εκτέλεση ήταν κακά και τα λάθη στην επίθεση πάρα πολλά, μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν στη διεκδίκηση της νίκης, ωστόσο η εμπειρία και η ηρεμία των γηπεδούχων ήταν καθοριστικά στοιχεία που έγειραν το παιχνίδι προς την πλευρά του Πανσερραϊκού.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Σερρών για τη νίκη τους. Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας που έδωσαν ακόμα μία δυνατή μάχη μέχρι τέλους! Η προσπάθεια συνεχίζεται εντατικά με στόχο την επόμενη εβδομάδα να παρουσιαστούμε έτοιμες για ακόμα μία σημαντική αναμέτρηση», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης των Πανθήρων.

Δεκάλεπτα – Πόντοι

Δεκάλεπτα: 19-16, 25-30, 40-35, 56-49
Πανσερραϊκός (Πεχλιβάνος): Καλαμπάκου 5, Νάστου 19(1), Τζιαμπάζη, Τζιμορώτα, Γκομπετζισβίλι 18, Μαριάνοβιτς 6, Μπακιρτζίδου 6, Χωλοπούλου, Μαραγκού 2.
Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Τσάντα 10, Παναγιωτίδου 2, Μαραβέγια, Γαϊτάνη 14(1), Τριανταφύλλου 7, Πετρουσέφσκα 8, Λυκάκη, Μαμαλίγκατζη 8(1), Παπαδοπούλου.