Μακεδονικός Αγιάσματος: Σεβασμό στον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας

Ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου με αφορμή τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι με τον Βύρωνα, η οποία πάντως δεν στοχοποιεί τη διαιτησία ούτε τη διοργανώτρια αρχή

Nα σεβαστούν όλοι τον ιδρώτα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας καλεί με ανακοίνωση της η διοίκηση του Μακεδονικού Αγιάσματος. Αφορμή γι’ αυτήν αποτέλεσαν οι επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι με τον Βύρωνα, οι οποίες όπως επισημαίνεται, λόγω του αντιαθλητικού χαρακτήρα τους αναγκάζουν τους παράγοντες τους Μακεδονικού να επιστήσουν την προσοχή προς όλους τους υπεύθυνους.

Όπως επισημαίνεται πάντως με έμφαση η ανακοίνωση δεν αποτελεί μομφή ούτε για τη διαιτησία του αγώνα, αλλά ούτε και τη διοργανώτρια αρχή.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού Αγιάσματος αναφέρει σχετικά:

«Διευκρινίζουμε ότι το παρόν κείμενο δεν αποτελεί προϊόν στοχοποίησης της χθεσινής διαιτητικής τριάδας που διηύθυνε ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπυ για την έκβαση του πρωταθλήματος και των οποίων το επίπεδο έχει αποδειχθεί διαχρονικά με την πορεία τους έχοντας τον σεβασμό μας.

Δεν αποτελεί μομφή προς την Διοργανώτρια Αρχή αλλά και την Επιτροπή Διαιτησίας για τις οποίες έχουμε εκφραστεί πολλάκις δημόσια συμπαραστάτες και αρωγοί στο δύσκολο έργο που επιτελούν για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Αφορμή στέκονται κάποιες επίμαχες φάσεις οι οποίες λόγω του αντιαθλητικού χαρακτήρα τους μας αναγκάζουν να εφηστίσουμε την προσοχή ούτως ώστε ανάλογες καταστάσεις (οι οποίες θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι τυχαίως επαναλαμβανόμενες εις βάρος της ομάδας μας και δύναται να συνιστούν αλλοίωση αποτελέσματος) να περιοριστούν.

ΥΓ:  Ο Μακεδονικός Αγιάσματος ζητάει σεβασμό στον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποτελούν τους απόλυτους φετινούς πρωταγωνιστές, μη έχοντας χαριστεί το παραμικρό και παίζοντας ελκυστικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο διαφημίζοντας το ερασιτεχνικό του τόπου μας.

ΥΓ 1: Ο Μακεδονικός Αγιάσματος διατυμπανίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να διεκδικεί εντός των τεσσάρων γραμμών το καλύτερο για την φετινή πορεία του και έχοντας ως στόχο ΜΟΝΟ την νίκη όπως επιβάλει η ιστορία του».