Γιάννης Καζαντζίδης: Μπορεί ο Ιορδάνης να «έφυγε», αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ

Ο αρχηγός του ΑΟΚ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στον πρώην συμπαίκτη του Ιορδάνη Αδαμάκη, που χάθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών ένα χρόνο πριν

Στον αδικοχαμένο στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών,  Ιορδάνη Αδαμάκη αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στο 70ο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης ο Γιάννης Καζαντζίδης. Μετά το τέρμα αυτό ο αρχηγός της ομάδας της Καβάλας, όπως ακριβώς είχε ξεκαθαριστεί και πριν την έναρξη της αναμέτρησης, πήρε τη φανέλα του πρώην συμπαίκτη του και την ύψωσε στον αέρα, τιμώντας έτσι τη μνήμη του και καταχειροκροτούμενος από τους φιλάθλους τις εξέδρες του «Ανθή Καραγιάννη» το μεσημέρι της Κυριακής 3/3.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Καζαντζίδης τόνισε ότι ήθελε πάρα πολύ να πετύχει ένα γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που διεξήχθη σχεδόν ένα χρόνο μετά την τραγωδία στα Τέμπη και τα κατάφερε εκμεταλλευόμενος μια ωραία πάσα που δέχτηκε από τον Λάζαρο Τζελίδη. Όπως τόνισε, ήθελε να σηκώσει ψηλά τη φανέλα του, να του δώσει ένα φιλί και να του πει ότι δε θα ξεχαστεί ποτέ.

Συγκεκριμένα δήλωσε «ήρθε η φάση έτσι, μέσα στο παιχνίδι και πέτυχα το γκολ. Ήθελα πάρα πολύ να σκοράρω στο σημερινό παιχνίδι. Ήθελα πάρα πολύ να πάω στον πάγκο, να πάρω και να σηκώσω τη φανέλα του και στη συνέχεια να του δώσω ένα μεγάλο φιλί κοιτάζοντας ψηλά, και να του πω ότι μπορεί να έφυγε αλλά δε θα ξεχαστεί ποτέ».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟΚ (αλλά και η φιλοξενούμενη ομάδα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης) τίμησε την μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη, εισερχόμενοι στο γήπεδο με ένα πανό, καταθέτοντας λουλούδια στη φωτογραφία του αθλητή και κρατώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε και η παράδοση της φανέλας του με το «καραβάκι», στον πατέρα και την αδελφή του, που ήταν κι αυτοί στο γήπεδο.