Αστέρας Καβάλας: Οικογενειακή ατμόσφαιρα και πολύς κόσμος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων – Η ανδρική ομάδα ολοκλήρωσε με νίκη την παρουσία της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα αντιμετωπίσει το Δημοκρίτειο στη φάση των play offs

Mια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 02/03/24 στο Κλειστό των Ποταμουδίων! O Αστέρας Καβάλας έκοψε την πίτα του μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλυσε το Κλειστό!!!

Ο Σύλλογος με ανακοίνωση του ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και έδειξαν ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στους ανθρώπους της ομάδας μας!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη και τον Αντιδήμαρχο Καβάλας  Χατζηαναστασίου Κων/νο, αμφότερους βγαλμένους από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, που τίμησαν την εκδήλωσή μας καθώς και τον Άρη Πολίτη από το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Άριστον» που είναι χορηγός της ομάδας μας και έκανε μια πολύ μεγάλη προσφορά στα παιδιά της ομάδας μας!
Ευχαριστούμε τον π. Λουκά που ευλόγησε την πίτα μας καθώς και το μεγάλο χορηγό μας Golden Blue Studios & Villas και τους Αδελφούς Ξανθόπουλους που πρόσφεραν δώρα στα παιδιά που έτυχαν το φλουρί»!

Δεύτερος, αλλά… πρώτος στο πρωτάθλημα!

Εν τω μεταξύ, στα αγωνιστικά, η ανδρική ομάδα του Αστέρα πήρε νίκη με μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03/03/24 με αντίπαλο τους Τιτάνες Δράμας στο Κλειστό των Ποταμουδίων με σκορ 107-60. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό μόνο στο 1ο δεκάλεπτο (26-19) και πολύ γρήγορα η διαφορά ξέφυγε αφού η ομάδα μας είχε πολύ καλή απόδοση και έτσι το ημίχρονο έληξε με 56 -34!Παρά την απουσία 2 βασικών παιχτών (Χαριζάνης, Μάρκου) και την χρησιμοποίηση από πολύ νωρίς των Εφήβων της αποστολής (Μαυρίδης, Γιουρούκης, Μαυρίδης) καθώς και του αθλητή του Παιδικού Θωμαίδη (2010!) που τα πήγε εξαιρετικά και χρίστηκε σκόρερ, το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις και το παιχνίδι τελείωσε με 107-60.
«Συγχαρητήρια στους Τιτάνες για την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και ιδιαίτερα στους νεαρούς αθλητές μας που εντυπωσίασαν καθώς και στον αθλητή του Παιδικού, Βασίλη Θωμαϊδη που πήρε το βάπτισμα του πυρός» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου!
Με αυτή τη νίκη το Αντρικό τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αλλά ουσιαστικά στην 1η αφού η Ένωση δεν δικαιούται να προχωρήσει, σύμφωνα με την προκήρυξη, στην επόμενη φάση. Έτσι ο Αστέρας μπαίνει στη διαδικασία των Playoffs ως 1η με πλεονέκτημα έδρας και θα αντιμετωπίσει τον 4ο από τον άλλο όμιλο, που είναι η ομάδα του Δημοκρίτειου, με την πρόκριση να κρίνεται στις 2 νίκες! Ο πρώτος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί στα Ποταμούδια το Σάββατο 09/03/24 στις 19:00 και είναι πολύ σημαντικό να είναι νικηφόρος!

Δεκάλεπτα – Πόντοι
26-19, 56-34 (ημίχρονο), 81-49, 107-60 (τελικό)
Αστέρας Καβάλας: Σχοινάκης 23(5), Σαμαράς 5 (1), Μπόζης 3 (1), Ιωαννίδης 4, Νικολα 14(1), Γανίτης 7 (2), Μαυρίδης Η (Δ) 11(1), Κουμλέλης 12, Γιουρούκης 11, Καβαργύρης 10, Μαυρίδης Η (Λ)  4, Θωμαίδης 3.
Τιτάνες Δράμας: Ορφανίδης 8 (2), Υφαντόπουλος 4 (1), Καραγιαννίδης 15 (1), Βαρβέρης, Δημητρίου 10 (2), Χακούσι 2, Γετερίδης 3 (1), Νέδης  6, Στεφανίδης 12.