ΑΟ Καβάλα: Πέρασε (και) από την Κομοτηνή! 0-1 τον Πανθρακικό

Με το εύστοχο πέναλτι του Τζελίδη στο 78ο λεπτό πήρε ακόμα ένα σπουδαίο διπλό, σ’ ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε η ένταση και η δύναμη

Το «τραίνο» του ΑΟΚ δεν έκανε στάση ούτε στην Κομοτηνή, στην πορεία του προς την επιστροφή στη Super League 2. Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά πήρε τη νίκη στην έδρα του Πανθρακικού με 0-1 διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το εντυπωσιακό σερί του (13) και κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου!

Ο αγώνας κόντρα στον Πανθρακικό ήταν (θεωρητικά) το πιο δύσκολο τεστ που είχε το «καραβάκι» στις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, και σ’ αυτό έκανε αυτό που ξέρει να κάνει! Να κερδίζει!

Η νίκη αυτή πάντως δεν ήρθε εύκολα για την Καβάλα, μιας και οι γηπεδούχοι απ’ ότι φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο, ήθελαν πάρα πολύ να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και η αναμέτρηση είχε ένταση, πάθος αλλά και τις… γνωστές διαμαρτυρίες περί διαιτητικής εύνοιας και όλα τα (γνωστά, τετριμμένα, χιλιοειπωμένα και εντέλει ανάξια σχολιασμού) συναφή!

Ο ΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στο 1ο μέρος, όπου έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Καρακώστα και Παπαδόπουλο. Στην επανάληψη ο Πανθρακικός ανέβασε την απόδοση του αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Αστρά. Το παιχνίδι κρίθηκε με εύστοχο πέναλτι του ψύχραιμου Τζελίδη στο 78ο λεπτό, το οποίο κέρδισε ο Μέτσε. Προηγουμένως οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σίλβα, ενώ λίγα λεπτά μετά το 1-0 αποβλήθηκε και Δημητριάδης.

Η Καβάλα ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Αστρά, Καζαντζίδη, Περδίκη, Σμίλτο, Δημητριάδη, Δαλιανόπουλο, Μέτσε, Καρακώστα, Σαμπανίδη, Γκέκα και Παπαδόπουλο. Αγωνίστηκαν και οι Λαγός, Τζελίδης και Στοϊνοβιτς.