Πάνθηρες Καβάλας: Νίκη (62-53 το Πανόραμα) και παραμονή στην 3η θέση

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα της Καβάλας, ύστερα από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, όπου πήρε διαφορά 14 πόντους – Το παιχνίδι παρακολούθησε και η Βούλα Πατουλίδου που βραβεύτηκε από τη διοίκηση

Με νίκη συνέχισαν τα κορίτσια των Πανθήρων στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών στο μπάσκετ, καθώς για την 19η αγωνιστική επικράτησαν του Πανοράματος με σκορ 62-53. Έτσι, η ομάδα της Καβάλας διατηρήθηκε στην 3η θέση του πρωταθλήματος και καθώς απομένουν 6 αγώνες για τη λήξη της κανονικής διάρκειας, κάθε παιχνίδι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ξεχωριστή προσοχή.

Με αυτό ως σκέψη, τα κορίτσια της Καβάλας μπήκαν πολύ δυνατά στο Α’ δεκάλεπτο, κερδίζοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, με πολύ καλή κυκλοφορία, υψηλά ποσοστά ευστοχίας και ένταση στην άμυνα, φέρνοντας τη διαφορά στους 14 (24-10). Ωστόσο, στα επόμενα τρία δεκάλεπτα, το Πανόραμα ισορρόπησε το παιχνίδι, εμφάνισε καλά ποσοστά ευστοχίας και οι δύο ομάδες σκόραραν με τον ίδιο ρυθμό στα επιμέρους δεκάλεπτα. Αν και η διαφορά παρέμενε ίδια στο τέλος των δεκαλέπτων, το ματς είχε τρομερό ενδιαφέρον και ήταν φανερό πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πάλευε μέχρι τέλους. Έτσι, το τρίποντο της Μπαξεβάνου έφερε το σκορ στο 60-53, με μόλις 70 δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος. Η απάντηση ήταν άμεση στην επόμενη επίθεση, με το καλάθι της Πετρουσέφσκα να διαμορφώνει το τελικό σκορ και να σφραγίζει ακόμα μία σημαντική νίκη για την ομάδα μας απέναντι σε μια αξιόμαχη και ποιοτική ομάδα.

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την εμφάνιση και την εξαιρετική αντίδραση που έβγαλαν μετά την ήττα στις Σέρρες.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους μας που ήρθαν για άλλη μια φορά να μας υποστηρίξουν, στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού του γυναικείου μπάσκετ της Καβάλας», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου!

Δεκάλεπτα – Πόντοι

Δεκάλεπτα: 24-10, 40-26, 53-38, 62-53
Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Τσάντα 9 (3), Παναγιωτίδου 2, Μαραβέγια 12 (2), Γαϊτάνη 9 (2), Τριανταφύλλου 9, Λυκάκη 4, Πετρουσέφσκα 8, Μαμαλίγκατζη 9 (1), Παπαδοπούλου.
ΑΣ Πανόραμα (Διαβολεμένου-Ριτζαλέου): Τσαλή 11 (2), Παπαϊωάννου 7 (1), Μπαξεβάνου 10 (1), Βατσιτσίδου 9 (1), Καλογρίδου 3 (1), Αργυρού 5 (1), Βασλαματζή, Παπαδοπούλου, Δαδαλη, Νάκη 8 (2).

Βραβεύτηκε η Βούλα Πατουλίδου

Στον απόηχο του παιχνιδιού με το Πανόραμα, οι Πάνθηρες υποδέχτηκ και βράβευσε την Βούλα Πατουλίδου! Η χρυσή Ολυμπιονίκης μας, αποδέχτηκε την πρόσκληση της Διοίκησης και παρευρέθηκε στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» όπου συνομίλησε με τις παίκτριες και τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων, πριν την έναρξη του αγώνα. Η παρουσία της είχε ως σκοπό να αναδειχθεί η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και να τιμηθεί, στο πρόσωπό της, ολόκληρο το Γυναικείο Φύλο!