Τα «δελφινάκια» του ΝΟΘΑ Καβάλας έκαναν… θραύση

55 μετάλλια από 36 αθλητές της προαγωνιστικής κατηγορίας και 32 ηλικίας 8-9 ετών που συμμετείχαν στους αγώνες ενθάρρυνσης που έγιναν στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας

«Να ονειρεύεσαι τόσο δυνατά… που το όνειρο να μην έχει άλλη επιλογή απ’ το να γίνει πραγματικότητα…»!

Με τη συμμετοχή 36 αθλητών της Προαγωνιστικής κατηγορίας και 32 αθλητών 8 & 9 ετών, ο ΝΟΘΑ Καβάλας έλαβε μέρος στο Εαρινό κύπελλο Προαγωνιστικών κατηγοριών 10-11 & 12 ετών, και αγώνες ενθάρρυνσης 8 & 9 ετών στις 9 & 10 Μαρτίου αντίστοιχα στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας.

«Οι μικροί μας αθλητές μας έκαναν για μια ακόμα φορά περήφανους με την εμφάνιση τους μέσα και έξω από την πισίνα. Πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ, ξεπέρασαν τον εαυτό τους και αρκετοί κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο.

– 37 μετάλλια για την προαγωνιστική (10 χρυσά, 17 αργυρά & 10 χάλκινα )
– o18 μετάλλια για τα 8 & 9 ετών (3 χρυσά, 6 αργυρά & 9 χάλκινα )

Για ακόμα μια φορά τον στόχο του ομίλου «ετοίμασε τους μικρούς σου αθλητές για το μέλλον τους στο άθλημα και όχι μόνο για τον επόμενο αγώνα ..» φαίνεται να τον πετυχαίνουμε!!!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την υπομονή και επιμονή τους, στις προπονήτριες αυτών των τμημάτων, Βαλσαμίδου Ισιγόνη και Μαυρίδου Μαρία και φυσικά στους γονείς που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια» » αναφέρει η ανακοίνωση.