Αστέρας Καβάλας: Η Μιχαηλίδου στη Μικτή του Βορρά, Αλεξανδρίδης και Δολατζής στη Μικτή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Οι αθλητές του συλλόγου κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο Final-4 του Πρωταθλήματος Ενώσεων Αγοριών και Κοριτσιών που θα διεξαχθεί στην Αθήνα

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση για την ομάδα μπάσκετ του Αστέρα τους αθλητές και τους προπονητές του!

Τρεις αθλητές και αθλήτριες της ομάδας κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο Final-4 του Πρωταθλήματος Ενώσεων Αγοριών και Κοριτσιών που θα διεξαχθεί στην Αθήνα!

Συγκεκριμένα η Φαίδρα Μιχαηλίδου κλήθηκε να αγωνιστεί με τη Μικτή Βορρά εναντίον της ΕΣΚΑ στις 23-24/03/24 στο Κλειστό της Γλυφάδας, στα πλαίσια του FINAL-4 των Ενώσεων!

Η επιτυχία αυτή είναι τεράστια αν αναλογιστούμε ότι είναι η μοναδική αθλήτρια της Καβάλας που επιλέγεται και μια από τις μόλις δύπ που επιλέχτηκαν από όλη την ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

Η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη επειδή η επιλογή της έγινε ανάμεσα σε αθλήτριες από την Λευκάδα και τη Θεσσαλία μέχρι την Ορεστιάδα!

Επίσης ο Γιώργος Αλεξανδρίδης και ο Αναγνώστης Δολματζής κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο Final-4 του Πρωταθλήματος Ενώσεων Αγοριών U15-U16 με την Μικτή ΕΚΑΣΑΜΑΘ που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό των Καλυβίων στις 16-17/03/24 και θα αντιμετωπίσουν τη Μικτή Νότου!

Σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία της Ένωσής μας (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) στην οποία συνέβαλαν τα μέγιστα  οι δύο αθλητές μας!

«Μπράβο Αναγνώστη, Φαίδρα, Γιώργο για την μεγάλη σας διάκριση! Μας κάνατε ακόμη μια φορά Υπερήφανους», αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα!