ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Τέσσερα «χρυσά» κορίτσια στο Κλιμάκιο της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος!

Οι Ευμορφοπούλου, Λαζάρου, Παλτόγλου και Τριανταφυλλίδου, μετά τον εντυπωσιακό τερματισμό τους στο τρίτο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης, κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους και επιλέχτηκαν από την ΕΤΑΒΕ

Μια ακόμη τεράστια επιτυχία σημειώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Τάεκβοντο Καβάλας. Συγκεκριμένα 4 αξιόλογοι αθλητές του συλλόγου  θα συμμετάσχουν στο Κλιμάκιο της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος. Οι επιτυχημένοι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν με υπερηφάνεια τον ΑΣ Καβάλας είναι οι: Ευμορφοπούλου Αθανασία, Λαζάρου Σοφία, Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα και Τριανταφυλλίδου Δήμητρα.

Μετά τον εντυπωσιακό τερματισμό τους στο τρίτο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης, κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους, εξασφαλίζοντας θέση στην επίλεκτη ομάδα της Ένωσης.

Αυτή η εξαιρετική επίδοση τους δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αγώνες του εξωτερικού, φορώντας περήφανα τις εξατομικευμένες φόρμες, μπουφάν, και τσάντες εξ΄ ολοκλήρου που παρέχει η Ένωση.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το κόστος για τους αγώνες και την ένδυση αναλαμβάνεται γενναιόδωρα από την Ένωση Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος. Αυτή η γενναιόδωρη πράξη αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους αθλητές, ενθαρύνοντάς τους να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να εκπροσωπούν τον σύλλογο και την πόλη της Καβάλας με υπερηφάνεια στους διεθνείς αγώνες.

Οι αθλήτριες, Λαζάρου Σοφία και  Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα θα συμμετέχουν 21 – 22 Απριλίου  στο 15th Hereya OPEN 2024 στην Βουλγαρία.