Αστέρας Καβάλας: Χαλαρά… στην ημιτελική φάση των play offs της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Η ομάδα του Νίκου Πενταζίδη κέρδισε 34-78 το Δημοκρίτειο στην Κομοτηνή, έκανε το 2-0 μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση και πέρασε στην 4αδα του πρωταθλήματος

Επιβλητική νίκη με σκορ 34-78 πέτυχε η ανδρική ομάδα του Αστέρα Καβάλας στο παιχνίδι με αντίπαλο το Δημοκρίτειο που διεξήχθη το Σάββατο 23/03/24 στην Κομοτηνή, για την ημιτελική φάση των πλει οφς της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!
Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Καβάλας έφτασε τις 2 νίκες (2-0) και έγινε το 3ο τμήμα του συλλόγου που φτάνει στην τελική φάση της διοργάνωσης που συμμετέχει μετά τους Εφήβους και τις Νεάνιδες ενώ πλησιάζουν και οι Κορασίδες!!!

Όσο για τον αγώνα, ο Αστέρας μας με ασφυκτική άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση δεν άφησε το Δημοκρίτειο να μπει στο παιχνίδι αφού πολύ γρήγορα προηγήθηκε με μεγάλη διαφορά και το παιχνίδι τελείωσε από νωρίς! (4-21 Α’ δεκάλεπτο και 15-40 ημίχρονο). Το 2ο ημίχρονο ήταν διαδικαστικό, με την ομάδα να συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή και τη διαφορά να διευρύνεται παρά το εκτεταμένο rotation του coach Πενταζίδη. Όλοι οι παίκτες του Αστέρα αγωνίστηκαν και ιδιαίτερα αυτοί του Εφηβικού (Καντιφούδης, Αποστολίνας, Γιουρούκης) και μάλιστα σκόραραν οι 10 από τους 12 αθλητές της αποστολής!!!
Με ανακοίνωση του ο Αστέρας δίνει συγχαρητήρια στα παιδιά του Δημοκριτείου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και στα δύο παιχνίδια, αλλά και στο ανδρική τμήμα του συλλόγου για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στα δύο παιχνίδια των πλέι οφς την είσοδο της στην τελική 4αδα!

Δεκάλεπτα – Πόντοι

4-21, 15-40, 24-56, 34-78
Δημοκρίτειο Κομοτηνής (Ζάντζας): Μπουτζικούδης 6 (2), Δερβεντζής, Παπαδόπουλος 3 (1), Ασμαργιαννάκης 2, Σπαθάρας 2, Μπαγλάμης 1, Ροντογιάννης 2, Νεδέλτσος 3, Τριανταφύλλου, Πούγγουρας 13, Τζουβάρας 2.
Αστέρας Καβάλας (Πενταζίδης, Δημητριάδης): Σχοινάκης 15 (2), Σαμαράς 9 (3), Μπόζης 3 (1), Ιωαννίδης 5 (1), Νικολα 5 (1), Μάρκου 7, Καντιφούδης, Κουμλέλης 17, Γιουρούκης 4, Καβαργύρης 11 (1), Γανίτης 2, Αποστολίνας.