ΑΟ Καβάλα: Ένα (γκολ) και να… καίει στη Δράμα

Νέα νίκη στην έδρα της Δόξας με 1-0 με τον Κοσμά Γκέκα στο 1ο ημίχρονο – Καλύτερος ο ΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους

Το εντυπωσιακό σερί νικών του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/3) στη Δράμα, με τη νίκη του με 0-1 επί της Δόξας. Σ’ ένα γήπεδο όπου οι επιτυχίες για το «καραβάκι» αποτελεί πλέον… συνήθεια, το συγκρότημα του Τίμου Καβακά ήταν ανώτερο, πήρε δίκαια τη νίκη και δεν είναι υπερβολή να τονιστεί ότι το τελικό σκορ το αδικεί!

Μπορεί οι γηπεδούχοι να έπαιζαν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Χατζηδημητρίου στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους, όμως ακόμα κι όταν έπαιζαν με 11, ήταν ξεκάθαρο ότι ο ΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα. Κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε, ενώ από την άλλη πλευρά δεν απειλήθηκε ουσιαστικά. Όσο για το 2ο μέρος, εξακολούθησε να είναι ανώτερος και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ.
Η Καβάλα είχε στο πλευρό της περισσότερους από 350 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, είτε με την οργανωμένη εκδρομή είτε με δικά τους μέσα και έδωσαν δυναμικό παρόν στην εξέδρα, ενώ πανηγύρισαν έξαλλα τόσο στη φάση του γκολ, όσο και με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Φάσεις και γκολ

– Ο ΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε την εστία των γηπεδούχων στο 13’ όταν ο Παπαδόπουλος πάσαρε στον Γκέκα, αλλά αυτός δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
– Ότι δεν πέτυχε όμως σ’ εκείνη τη στιγμή το πέτυχε στο 18’ όταν μετά από φάουλ-σέντρα του Δημητριάδη, με προβολή μέσα από την περιοχή κάνει το 0-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
– Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους η Δόξα Δράμας μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηδημητρίου
– Στο 60’ ο νεοεισελθών Τζελίδης βρέθηκε μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από πάσα του Παπαδόπουλου, αλλά δεν πλάσαρε επιτυχημένα, ενώ στο 90’ ο Δαλιανόπουλος από καλή θέση σημάδεψε το δοκάρι.
– Στις καθυστερήσεις ο Αλντιντζής έχασε ακόμα μια σημαντική ευκαιρία μιας και δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ φάση.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Δράμας: Μπεζυρτζής, Μπλιός, Μαντζανάς, Παπαϊωάννου, Ρούτσης (63΄Οικονομίδης), Ντραμέ (86’ Καραγκεβρούδης), Θεοδοσιάδης, Ξανθόπουλος (63’ Ιορδανίδης), Περσίδης (22′ λ.τ. Κόντος), Χατζηδημητρίου, Κυριακίδης
ΑΟ Καβάλα: Αστράς, Καζαντζίδης, Περδίκης (90’ Δερμιτζάκης), Σμίλτος, Δημητριάδης, Δαλιανόπουλος, Λαγός (55’ Αλντιντζής, 90’ Ιωαννίδης), Μέτσε (81’ Γιαζτζίδης), Σαμπανίδης (55’ Τζελίδης), Γκέκας, Παπαδόπουλος.