ΕΟΣ Καβάλας 1933: Ο Μάρκος Βακόνδιος στην Εθνική ομάδα αναρρίχησης

Ο νεαρός αθλητής του Ομίλου κλήθηκε στο camp του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει του 1ο Ευρωπαϊκού κυπέλλου νέων αγωνιστικής αναρρίχησης boulder στο Curno της Ιταλίας

Το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε το 1ο προπονητικό camp της εθνικής ομάδας αγωνιστικής αναρρίχησης στον Βόλο στην πίστα του @verticalvolos.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 με ανακοίνωση του κάνει γνωστό ότι ο νεαρός αθλητής του Μάρκος Βακόνδιο κλήθηκε στην Εθνική ομάδα αναρρίχησης και συμμετείχε στο camp της Εθνικής. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι: «Θέλουμε να συγχαρούμε τον αθλητή του συλλόγου μας Βακόνδιο Μάρκο για την κλήση του στην εθνική ομάδα αναρρίχησης και την συμμετοχή στο camp της εθνικής ομάδας.

Το camp πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προετοιμασίας για το 1ο Ευρωπαϊκό κύπελλο νέων αγωνιστικής αναρρίχησης boulder που θα γίνει στο Curno της Ιταλίας στις 4-7 Απριλίου 2024. Οι προπονητές της εθνικής ομάδας  @stella_kerasidou και @magitsis έδωσαν προπονητικές και διατροφικές συμβουλές στους αθλητές και τους προετοίμασαν για τον αγώνα.

Ευχόμαστε στον Μάρκο και σε όλους τους αθλητές της εθνικής ομάδας καλή επιτυχία και να στοχεύουν πάντα ψηλά».