Πάνθηρες Καβάλας: Η νίκη (58-39 την Πυλαία) ήρθε από την άμυνα…

Ακόμα μια σημαντική νίκη για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας με την οποία εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α2 Εθνικής

Οταν καταφέρνεις να κρατήσεις στους 39 πόντους μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες  ομάδες της κατηγορίας, όπως η Πυλαία, τότε σίγουρα κάτι έχεις κάνει σωστά. Αυτή είναι και η εικόνα που εισέπραξε το μεσημέρι της Κυριακής 7/4 ο Αρίστιππος Χαντέλης από την απόδoση των γυναικών της ομάδας μπάσκετ των Πανθήρων καθώς η νίκη με 58-39 επί της ΑΕΠ συνοδεύτηκε με εξαιρετική κατά διαστήματα εμφάνιση και πολλές όμορφες συνεργασίες στην επίθεση. Και πάλι όμως, η άμυνα ήταν το κλειδί της επικράτησης καθώς η διάθεση των κοριτσιών σε όλο το παιχνίδι ήταν ο παράγοντας που καθόρισε υπέρ μας τον αγώνα.

Έτσι, η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος συνεχίστηκε με την ομάδα της Καβάλας να αυξάνει τη διαφορά της από την 4η θέση και να κρατάει αλώβητη την έδρα της σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο! Διαιτητές: Καρυπίδης-Γκαντίδης Θ.

Δεκάλεπτα: 19-13, 31-22, 48-31, 58-39

Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Τσάντα 10, Παναγιωτίδου 7(1), Μαραβέγια 2, Γαϊτάνη 9(1), Τριανταφύλλου 12, Λυκάκη 4, Πετρουσέφσκα 8, Μαμαλίγκατζη 2, Απούλτση, Δασκαλοπούλου, Παπαδοπούλου 4.
ΑΕ Πυλαίας (Λίτσου): Καραμπατζάκη 9, Λογδανίδου 5, Ιγγλέζου 3, Βαντσιούρη 5(1), Κωστανάκη 2, Σπανίδου 2, Καρβουνιάδου 4, Διαμαντοπούλου 8, Στυλιανού 1.