Ορφέας Ελευθερούπολης: Οι… καφενειακού επιπέδου κουβέντες για πιθανό ενδιαφέρον για την ομάδα, δεν μας αντιπροσωπεύουν

Ανακοίνωση της διοίκησης που τονίζει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από κανέναν και ότι όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καταθέσει το ενδιαφέρον του στην επικείμενη ΓΣ του συλλόγου

Μπορεί, τυπικά τουλάχιστον, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα όμως η κουβέντα για το επόμενο έχει ήδη ξεκινήσει… Μάλιστα ένα ιδιαίτερο σημείο αυτής της κουβέντας έχει να κάνει με τον Ορφέα Ελευθερούπολης που την επόμενη χρονιά θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής. Με αφορμή λοιπόν αυτή τη σημαντική επέτειο, έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα αρκετές πληροφορίες και φήμες που έχουν να κάνουν με την εμπλοκή στα διοικητικά του συλλόγου μεγάλου οικονομικού παράγοντα της περιοχής, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται να ενισχύσει την ομάδα προκειμένου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και να συνδυάσει την κατάκτηση του τίτλου με τον εορτασμό των 100 χρόνων του Ορφέα.

Με αφορμή λοιπόν αυτές τις φήμες – πληροφορίες η διοίκηση του συλλόγου της Ελευθερούπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί κανένα επίσημο ενδιαφέρον. Επισημαίνει δε ότι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον Ορφέα είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να εκδηλώσουν τις προθέσεις τους στη ΓΣ του συλλόγου. Η ανακοίνωση καταλήγει δε με την αναφορά ότι οποιαδήποτε άλλη συζήτηση στις καφετέριες και τα καφενεία δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

«Σχετικά με τις φήμες που αιωρούνται όσον αφορά τα διοικητικά του συλλόγου, ανακοινώνουμε ότι δεν έχει εκδηλωθεί μέχρι στιγμής, το παραμικρό επίσημο ενδιαφέρον.

Όλοι φυσικά είναι ευπρόσδεκτοι στη μεγάλη προσπάθεια για τα 100 χρόνια. Απλά υπάρχει η εκλογική γενική συνέλευση, όπου θα πρέπει να εκδηλωθεί επίσημα το ενδιαφέρον τους. Κάθε άλλη συζήτηση στις καφετέριες και στα καφενεία, δεν αντιπροσωπεύει το σύλλογο.

Μετά τιμής το διοικητικό συμβούλιο του Ορφέα».