Τίμος Καβακάς: Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερου σχολιασμού! Έχουμε «βαρύ» πρόγραμμα μέχρι το τέλος…

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας μετά τον αγώνα της Βέροιας και οι αναφορές για την πρώην ομάδα του

[dropcap]Δ[/dropcap]ε θέλησε να πει πολλά πράγματα για το παιχνίδι του Σαββάτου στη Βέροια ο προπονητής της Καβάλας τονίζοντας ότι δεν χρίζει ιδιαίτερου σχολιασμού. Ο Τίμος Καβακάς μίλησε για το «βαρύ» πρόγραμμα που έχει η ομάδα μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Βέροια, που υποβιβάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τοπική κατηγορία.

«Δώσαμε ένα παιχνίδι σε δύσκολες συνθήκες με τη ζέστη που επικρατούσε και δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες. Εμείς χρησιμοποιήσαμε αρκετά παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής το προηγούμενο διάστημα, ενώ κάποια άλλα είχαν προβλήματα με ιώσεις και έμειναν στην Καβάλα. Στον αγώνα αυτό θέλαμε να δούμε ορισμένα παιδιά με άξονα την επόμενη χρονιά. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερου σχολιασμού. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε σ’ ένα δύσκολο πρόγραμμα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και για το κύπελλο. Μέχρι το τέλος του μήνα θα δώσουμε 5 αγώνες».

Σε ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Βέροιας είπε: «προσωπικά έζησα στη Βέροια 12 όμορφα χρόνια, αγωνίστηκα στην ομάδα 6 χρονιές, όπου είχαμε συνηθίσει διαφορετικά! Έβλεπα την ομάδα ψηλά και το χαιρόμουν. Ξαφνικά μέσα σε μια χρονιά άλλαξαν όλα μιας και δε βρέθηκε κάποιος να την οδήγησε με αξιοπρέπεια. Είμαι ευγνώμων για την ομάδα και για το γεγονός ότι έπαιξα σ’ αυτήν στην Α’ Εθνική αλλά και για τα χρήματα που κέρδισα, με τα οποία οργάνωσα τη ζωή μου με την οικογένεια μου κι αυτή τη στιγμή δεν έχω προβλήματα. Αυτή την ομάδα την αγαπώ και ενδιαφέρομαι γι’ αυτήν. Στεναχωριέμαι ιδιαίτερα που θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα. Μακάρι να φύγει γρήγορα απ’ εκεί.

Εμείς έχουμε ήδη εξασφαλίσει την άνοδο μας στην επόμενη κατηγορία, και σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να πω ότι και η Καβάλα την τελευταία 5ετια έχει περάσει μεγάλες απογοητεύσεις. Είμαι χαρούμενος για την κατάκτηση του τίτλου. Φαίνεται ότι αυτό ήταν εύκολο για εμάς, όμως μόνο τέτοιο δεν ήταν. Πραγματοποιήσαμε μια αξιοπρόσεκτη πορεία, έχοντας μέχρι στιγμής μόνο μια ήττα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Εύχομαι η Βέροια να βρει και πάλι το δρόμο της και η Καβάλα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β’ Εθνική»!

Γιώτης Τσαλουχίδης: Συγχαρητήρια στον ΑΟΚ για το πρωτάθλημα

Από την πλευρά του ο εκτελών χρέη προπονητή της Βέροιας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο οποίος κάθισε στο παρελθόν και στον πάγκο της Καβάλας Γιώτης Τσαλουχίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας που είναι πρωταθλήτρια, καθώς και στη διοίκηση αλλά και στον προπονητή της. Σήμερα παίξαμε ακόμα ένα παιχνίδι όπου η ομάδας μας ήταν σοβαρή. Δεχτήκαμε ένα γκολ το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος, γιατί αυτό επιβάλλεται από την ιστορία της ομάδας μας και την πόλη μας».