Πάνθηρες Καβάλας: Στην Καλαμίτσα με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και με το μυαλό στα play off ανόδου

Τα κορίτσια των Πανθήρων θέλουν να κρατήσουν... αλώβητη την Καλαμίτσα και καλούν τους φιλάθλους της Καβάλας να τις υποστηρίξουν για μια ακόμη φορά

Την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου θα υποδεχτεί η ομάδα των Πανθήρων Καβάλας για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α2 γυναικών.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την τρίτη θέση, ο Αρίστιππος Χαντέλης θέλει να κρατήσει ψηλά το επίπεδο της έντασης και λειτουργίας της ομάδας του, προετοιμάζοντάς την, παράλληλα, για τη σειρά των play off ανόδου κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Επιπλέον, τα κορίτσια των Πανθήρων θέλουν να κρατήσουν αλώβητη την Καλαμίτσα που κατά τη διάρκεια του Β’ γύρου έχει γνωρίσει μόνο νίκες (και μία ήττα συνολικά από την αρχή της σεζόν), περιμένοντας για ακόμη μια φορά το φίλαθλο κοινό της πόλης να έρθει και πάλι για να υποστηρίξει και να χειροκροτήσει την ομάδα για την υπέροχη και αξιέπαινη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στις 13:00, στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».