Ο Παναγιώτης Τσιάρας παραμένει στην «ελίτ» της Ελληνικής Διαιτησίας

Ο Καβαλιώτης ρέφερι είχε εξαιρετική παρουσία στην πρώτη χρονιά του στην Α’ κατηγορία και βρίσκεται ανάμεσα στους μόλις 18 διαιτητές που θα «σφυρίζουν» στη Super League τη νέα χρονιά

Στην πολύ μικρή, σε αριθμό, λίστα των 18 διαιτητών που τη νέα χρονιά θα «σφυρίξουν» τους αγώνες της Super League παρέμεινε ο Παναγιώτης Τσιάρας. Ο Καβαλιώτης ρέφερι στην περσινή πρώτη χρονιά του στην «μεγάλη» κατηγορία ήταν 1ος διαιτητής σε 4 αναμετρήσεις και 4ος σε 9 παιχνίδια, ενώ διαιτήτευσε 4 αγώνες της Super League 2 και 3 του κυπέλλου Ελλάδος. Κατά γενική ομολογία του η παρουσία και η απόδοση του ήταν εξαιρετική μιας και θεωρείται ανάμεσα στους εξελίξιμους διαιτητές της χώρας γι’ αυτό και «επιβίωσε» του μεγάλου κύματος εκκαθάρισης που σημειώθηκε στον πίνακα φέτος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός πινάκων έμειναν συνολικά 11 διαιτητές ανάμεσα τους και 2 διεθνείς διαιτητές οι Μανούχος και Διαμαντόπουλος. Οι άλλοι εννέα είναι οι Γκάμαρης, Περράκης, Ανδριανός, Μαλούτας, Γκορτσίλας, Βάτσιος και Ματσούκας. Οι Ματσούκας και Περράκης υποβιβάστηκαν στη Super League 2 από τον πίνακα της οποίας όμως δεν προήχθη κανείς!!

Αναλυτικά οι διαιτητές της 1ης κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 είναι οι εξής:

  • Ευαγγέλου Άγγελος (Αθηνών)
  • Κατοίκος Κωνσταντίνος (Αθηνών)
  • Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών)
  • Βεργέτης Χρήστος (Αρκαδίας)
  • Πουλικίδης Κωνσταντίνος (Δράμας)
  • Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Δωδεκανήσου)
  • Ζαμπαλάς Σπυρίδων (Ηπείρου)
  • Κατσικογιάννης Αλέξανδρος (Ηπείρου)
  • Τσιάρας Παναγιώτης-Ραφαήλ (Καβάλας)
  • Τσετσίλας Κωνσταντίνος (Καστοριάς)
  • Τσιμεντερίδης Σταύρος (Κοζάνης)
  • Κουμπαράκης Στέφανος (Κυκλάδων)
  • Τζήλος Αθανάσιος (Λάρισας)
  • Παπαδόπουλος Ιωάννης (Μακεδονίας)
  • Φωτιάς Βασίλειος (Πέλλας)
  • Πολυχρόνης Φώτιος (Πιερίας)
  • Τσακαλίδης Αλέξανδρος (Χαλκιδικής)
  • Τσαγκαράκης Πέτρος (Χανίων)