Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Πρώτη συνάντηση Πετρόπουλου με προϊστάμενο και διευθυντές σχολικών μονάδων

Ο νέος πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής άκουσε τα προβλήματα και δεσμεύτηκε για λύσεις

Το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του νέου Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρου Πετρόπουλου με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Απόστολο Βαγενά και τους Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο.

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα δήλωσε ότι ο δήμος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που απασχολούν τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας, ζήτησε οι Διευθυντές να συνεργαστούν με το νέο Πρόεδρο και να τον στηρίξουν για να μπορέσουν όλοι μαζί να φέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο για τις μελέτες των διαγωνισμών σε αιτήματα που υπέβαλαν τα σχολεία, δήλωσε πως θα κάνει ότι μπορεί για να αντιμετωπιστεί η καθημερινότητα της σχολικής κοινότητας, ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση των Διευθυντών με σύνεση, συνεργασία και καλή διάθεση. Οι διευθυντές αναφέρθηκαν σε διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στις σχολικές τους μονάδες, θέματα για τα οποία έγινε εκτενής συζήτηση.