Συμπαραστάτης του Δημότη Καβάλας: Σημαντικό το έργο του, αλλά χρειάζεται και… συμπαράσταση

Απολογισμός έργου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας από τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας, Αθανάσιο Αθανασίου, αλλά και έκκληση για στήριξη

Τον απολογισμό για το έτος 2021 παρουσίασε ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας, Αθανάσιος Αθανασίου κατά την 7η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας 4 Απριλίου 2022.

Ο κ. Αθανασίου επιβεβαίωσε το προφανές, τον φόρτο εργασίας, ειδικά τους τελευταίους μήνες για τον σημαντικό κοινωνικό θεσμό ο οποίος καθιερώθηκε και στον Δήμο Καβάλας, κάτι το οποίο, όπως είπε, απαιτεί περισσότερη στήριξη από τον Δήμο τόσο σε υλικοτεχνικά μέσα όσο και σε προσωπικό.

Μάλιστα, ο κ. Αθανασίου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να είναι εσαεί «άνθρωπος-ορχήστρα», καθώς με ίδια μέσα προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Συμπαραστάτη, με τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη να διαβεβαιώνει ότι στο μέτρο του δυνατού, ο Δήμος Καβάλας θα συνδράμει ώστε να ξεπεραστούν όσα προβλήματα καθίσταται δυνατόν να ξεπεραστούν.