Δήμος Καβάλας: Κατάρτιση ευάλωτων κοινωνικά ομάδων σε ειδικότητες Τουρισμού και Πολιτισμού

Ποιους αφορούν τα προγράμματα, ποια τα δικαιολογητικά και μέχρι πότε θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους

Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου σχεδίου ΣΒΑΑ του Δήμου Καβάλας, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014-2020», υλοποιεί την Πράξη με τίτλο: «Προγράμματα κατάρτισης ευάλωτων κοινωνικά ομάδων (συμπεριλαμβανομένων των ΑμεΑ) σε ειδικότητες του τομέα Τουρισμού-Πολιτισμού».

Αντικείμενο της Πράξης είναι η παροχή Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης για 100 ανέργους, ευάλωτους κοινωνικά ωφελούμενους (συμπεριλαμβανομένων των ΑμεΑ ) του Δήμου Καβάλας, με στόχο να αποκτήσουν γνώσεις για τη βελτίωση της δυνατότητάς τους για ένταξη στην αγορά εργασίας.

Η υποβολή της αίτησης και η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του έργου εδώ.

Πληροφορίες-Διευκρινίσεις

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης και Πρακτικής της Πράξης, καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και ανάρτησης των δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 10:00-15:00 στο τηλέφωνο 2521 100386 (κ. Γκόλιου Μαρία) και στο e-mail: [email protected].