Δήμος Καβάλας: «Week Sports» υπό το βλέμμα του Θόδωρου Μουριάδη [φωτογραφίες]

Ο δήμαρχος Καβάλας παρακολούθησε στον προαύλιο χώρο του Ναυτικού Μουσείου Καβάλας επιδείξεις ξιφασκίας και ταεκβοντό στο πλαίσιο της εβδομάδας «Week Sports»

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρακολούθησε τις ασκήσεις επίδειξης των αθλημάτων της Ξιφασκίας και του Ταεκβοντό που πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ναυτικού Μουσείου Καβάλας, στο πλαίσιο της εβδομάδας «Week Sports».

Στις ασκήσεις επίδειξης, οι οποίες ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και έγιναν με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου, Χρήστου Τζανάκου, της Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής, Κατερίνας Μαρκάκη, του προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας, Χάρη Παλτόγλου και του Συλλόγου Ξιφασκίας Καβάλας, πήραν μέρος δεκάδες μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καβάλας.

Ο κ. Μουριάδης, αφού απένειμε τιμητικούς επαίνους στους συμμετέχοντες μαθητές, συνεχάρη τους διοργανωτές για την επιτυχία που σημείωσε η εβδομάδα «Week Sports», τονίζοντας πως «μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, δημιουργείται μια δυναμική προώθηση του αθλητισμού και των πνευματικών αξιών στον εκπαιδευτικό χώρο».

(Δελτίο Τύπου)