Δήμος Καβάλας: Πέρασαν με «άριστα» το μάθημα της ανακύκλωσης μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων [φωτογραφίες]

Βράβευση των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ1 τάξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και της μαθήτριας του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, Αθηνάς Σιδέρη για τις διακρίσεις τους στον διαγωνισμό Ανακύκλωσης

ΟΔήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής, Κυριάκου Σταυρίδη, βράβευσε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 τη μαθήτρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, Αθηνά Σιδέρη και τους μαθητές της ΣΤ1 τάξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, για τη διάκρισή τους σε πρόσφατο διαγωνισμό, στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020».

«Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές και τους καθηγητές τους, διότι δεν περιορίζονται σε απλές δράσεις ενημέρωσης, αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο, μέσα από τη δουλειά που κάνουν στο σχολείο, να αλλάξουν τη συμπεριφορά όλων μας. Εύχομαι το παράδειγμα τους να βρει πολλούς μιμητές μέσα στην κοινωνία μας», ανέφερε ο κ. Μουριάδης στο μήνυμά του.

Στην εν λόγω εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Κώστας Κητής, επιστημονικός συνεργάτης του Δημάρχου Καβάλας, ο Διευθυντής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας, Γιώργος Μουμτζής και οι δάσκαλοι των μαθητών που βραβεύτηκαν.