Παροχή δωρεάν υπηρεσιών στα μέλη των ΚΑΠΗ Καβάλας από τους μαθητευόμενους και μαθητευόμενες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ

Πρόκειται για το Τμήμα Κομμωτικής και Ποδολογίας το οποίο πρόσφερε χαρά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας

Με απόφαση του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» στο τέλος του 2023, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 η πρακτική άσκηση των μαθητευόμενων του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας, Τμήμα Κομμωτικής και Ποδολογίας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας.

Το αντικείμενο της πρακτικής άσκησης, η οποία στην ουσία ήταν μια προσφορά δωρεάν υπηρεσιών προς τα μέλη των ΚΑΠΗ, περιελάμβανε την περιποίηση ποδιών, μανικιούρ-πεντικιούρ, γυναικείο και αντρικό κούρεμα και χτένισμα.

Η πρωτοβουλία που ανέλαβαν ο Διευθυντής και η Υποδιευθύντρια του ΙΕΚ ΔΥΠΑ, Βασίλης Βουλγαρίδης και Έλσα Παπαδοπούλου αντίστοιχα, σε συνεργασία με την υπεύθυνη καθηγήτρια Κομμωτικής, Πέλλα Φωτιάδου και τις Υπεύθυνες καθηγήτριες του Τμήματος Ποδολογίας, Αναστασία Σιδηροπούλου και Μαρίνα Αρβανιτίδου, καταδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας.

«Τα διευθυντικά στελέχη και οι μαθητές του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας αποτελούν ενεργό τμήμα της τοπικής κοινωνίας την τρέχουσα περίοδο. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», αναφέρει ο Δήμος Καβάλας στο μήνυμά του.