Θόδωρος Μουριάδης: Όσο ενισχύουμε τους ήρωες που βρίσκονται ανάμεσά μας ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας δεν είναι ανίκητος

Το μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Την υποχρέωση της πολιτείας να συμβάλλει με κάθε μέσο στη στήριξη και στον καθημερινό αγώνα των μικρών ασθενών με καρκίνο, αλλά και τη βούληση του Δήμου Καβάλας να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης εκφράζει ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης στο μήνυμα του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου (15 Φεβρουαρίου).

Το μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, τιμούμε τους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους, που βιώνουν με σκληρό τρόπο τις επιπτώσεις της νόσου.

Η επίσημη πολιτεία έχει την υποχρέωση να συμβάλλει με κάθε πρόσφορο μέσο στη στήριξη τους και στον καθημερινό τους αγώνα για άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν στις συνθήκες νοσηλείας και θεραπείας τους.

Ο Δήμος Καβάλας από την πλευρά του συμμετέχει ενεργά στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, σε συνεργασία με τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Όσο ενισχύουμε τους ήρωες που βρίσκονται ανάμεσά μας, ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας δεν είναι ανίκητος.