Μάκης Παπαδόπουλος: Να μας πει η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας αν θα λειτουργήσει τελικά το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων

Ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας «Ο Τόπος της Ζωής μας» ζητάει άμεσα απάντηση για το θέμα από τη Διοίκηση Μουριάδη

Ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος, απευθύνει ερώτηση στη Διοίκηση του Δήμου για το αν θα λειτουργήσει ή όχι τελικά το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «η στάση της Διοίκησης του Δήμου δείχνει το λιγότερο ασέβεια και στους ανέργους και στους τοπικούς επαγγελματίες, αλλά και στους επισκέπτες».

Η ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου

Μάκης Παπαδόπουλος: «Να μας πει η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;».

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας:

  • Θα λειτουργήσει φέτος το Πηλοπεραπευτήριο των Κρηνίδων, ναι ή όχι;
  • Αν δεν λειτουργήσει, για ποιους λόγους θα γίνει αυτό;
  • Αναλογίζεται η Δημοτική Αρχή τι σοβαρό «πλήγμα» θα προκαλέσει μία τέτοια απόφαση στους ανέργους και τους τοπικούς επαγγελματίες του τουρισμού και της αγοράς της περιοχής; Μιλάμε για απώλεια ενός σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας στο Πηλοθεραπευτήριο όπου εργάζονται εποχικά άνεργοι της περιοχής, χιλιάδων επισκεπτών και σημαντικών εσόδων μέσα στη θερινή περίοδο!
  • Λογαριάζει καθόλου τους επισκέπτες που έχουν ήδη κάνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία και τοπικά καταλύματα για το καλοκαίρι, αλλά και όσους συνεχίζουν να κάνουν κρατήσεις; Πότε θα ανακοινώσει η Διοίκηση του Δήμου την απόφασή της;

Η στάση της Διοίκησης του Δήμου στο θέμα αυτό δείχνει το λιγότερο ασέβεια και στους ανέργους και στους τοπικούς επαγγελματίες, αλλά και στους επισκέπτες.

Κυρίως όμως η στάση της Δημοτικής Αρχής προκαλεί σοβαρότατη δυσφήμιση της περιοχής μας, προκαλώντας ζημιά και στην επόμενη θερινή περίοδο του 2025.

Ζητάμε από τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας να ξεκαθαρίσει ΑΜΕΣΑ τη θέση της, για να ενημερωθούν ΑΜΕΣΑ άνεργοι, επαγγελματίες και επισκέπτες.