Ο δρόμος της προσφοράς και της συλλογικής αλληλεγγύης πέρασε μέσα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Καβάλας

Δράσεις γεμάτες από αγάπη και χαμόγελα από το ΣΑΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναγίας «Το Κάστρο»

Οι μαθητευόμενοι και μαθητευόμενες από τα ΣΑΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας, με πρωτοβουλία των υπευθύνων του Τμήματος Κομμωτικής Τέχνης και Ποδολογίας, Πέλλας Φωτιάδου και Αναστασίας Σιδηροπούλου αντίστοιχα, πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου 2024 στους οφελούμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Καβάλας.

Υπό την επίβλεψη των καθηγητριών τους και παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, Έλσας Βακιρτζή, κούρεψαν και χτένισαν τα παιδιά της δομής και φρόντισαν για την περιποίηση των άκρων τους.

Στο πλευρό των οφελουμένων του ΚΔΑΠ ΜΕΑ βρέθηκε και ο προέδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Παναγίας «Το Κάστρο», Παναγιώτης Λαζαρίδης, για να τους παραδώσει φυτά και μία σημαντική ποσότητα φυτοχώματος, για να γεμίσουν τον λαχανόκηπό τους.

Οι υπεύθυνοι του ΣΑΕΚ ΔΥΠΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, Βασίλης Βουλγαρίδης και Έλσα Παπαδοπούλου, οι καθηγήτριες και οι μαθητευόμενοι του εν λόγω φορέα, καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Παναγίας «Το Κάστρο», δείχνουν το δρόμο της προσφοράς και της συλλογικής αλληλεγγύης. Ας τους ακολουθήσουμε!