Κορυφαία πρόταση γαστρονομίας η νέα σειρά «Μίνι Σνακ» Ανανιάδη

Μικρά στο μάτι, μεγάλα στη... γεύση! Ιδανικά για απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας!

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναζήτησης για τη γευστική τελειότητα αλλά και την πρωτοτυπία, η εταιρία Ανανιάδης λανσάρει στην αγορά μία νέα σειρά προϊόντων που αναμένεται να γίνουν αγαπητά ακόμα και στους πιο απαιτητικούς! Ελαφρά καπνιστά, με ήπια γεύση, τα Μίνι Σαλαμάκια Σνακ Ανανιάδη αποτελούν την ιδανική λιχουδιά για να μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους. Ή απλά για να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Τα Μίνι Σαλαμάκια Σνακ Ανανιάδη, σε πέντε διαφορετικές γεύσεις: με τυρί, με πιπέρι, με βότανα, σκέτα αλλά και σε chorizo, θα τα βρείτε στα δύο καταστήματα delicatessen Ποικιλίες Ανανιάδη στην Καβάλα, στην Πλατεία Καπνεργάτη και την Πλατεία Αγίου Νικολάου και σύντομα σε όλην την Ελλάδα, μέσω του διευρυμένου δικτύου διανομής Ananiadis Food Service.

Μια ιστορία 75 χρόνων που ακόμη συνεχίζεται…

H ιστορία της αλλαντοποιίας Ανανιάδη, ξεκινά το 1940 όταν η οικογένεια σε μια μικρή γωνία στη γραφική πλατεία του Αγίου Νικολάου, ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο των τροφίμων με τη λειτουργία ενός παντοπωλείου.

Το έτος 1964 ιδρύει την πρώτη βιομηχανία παραγωγής λουκάνικου στην Καβάλα. Το 1964 αποτέλεσε έτος σταθμό καθώς έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο της αλλαντοποιίας μεγαλώνοντας διαρκώς την παραγωγική της δύναμη αλλά και το δίκτυο διανομής της.

Το δίκτυο διανομής εκτείνεται από το βόρειο τμήμα της Ελλάδος προς τον Νότο το έτος 1985.

Το Μάιο του 2011, ανοίγει στην πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα, ένα παντοπωλείο delicatessen. Από εκεί διαθέτει στο κοινό προϊόντα τοπικών παραγωγών από κάθε γωνιά της Ελλάδος, αλλά και εξαιρετικά προϊόντα από το εξωτερικό.

Tο 2015 προχωρά σε ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας, λανσάροντας παράλληλα τη νέα σειρά εκλεκτών, gourmet αλλαντικών Ανανιάδη. Στόχος της αλλαντοποιίας να κρατά αναλλοίωτη την ποιότητα της στο πέρασμα των ετών. Η αγάπη και η στήριξη του κοινού αποτελούν την κινητήρια δύναμή της.

Η οικογένεια Ανανιάδη είναι βαθύτατα συνδεδεμένη με το χώρο των τροφίμων. Τόσο λόγω της παραγωγής και συσκευασίας αλλαντικών και τυροκομικών προϊόντων στην οποία δραστηριοποιείται όσο και για την ενασχόληση της με το food service.

Παρακολουθώντας και κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέρει προϊόντα που συμβαδίζουν με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Κύριο μέλημα της εταιρίας Ανανιάδη είναι να εκπληρώνει τις υψηλές προσδοκίες του καταναλωτή, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα βασισμένα στην παράδοση.