«Κουτούκι» του Σαρρή: Μια ημέρα πριν ανοίξει τις πόρτες του στον κόσμο των γεύσεων. Δείτε φωτογραφίες από τον ανανεωμένο χώρο

Σε ένα ζεστό, γνώριμο και στολισμένο γιορτινά περιβάλλον και με... νέες μεταγραφές η ομάδα του Γιάννη Σαρρή ετοιμάζεται και φέτος να «παίξει μπάλα» σε φαγητό και κρασί

Με γιορτινή διάθεση και στυλ, ελέω της έλευσης των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 ανοίγει στο Εμπορικό Κέντρο της Καβάλας το χειμερινό «Κουτούκι» του Γιάννη Σαρρή, σε έναν χώρο γνώριμο, αλλά και τόσο… διαφορετικό, καθώς ανανεώθηκε τόσο εξωτερικά όσο και… εσωτερικά, στο κομμάτι των γεύσεων.

Και αυτή η ανανέωση στις γεύσεις οφείλεται σε μερικές μεταγραφές «από το πάνω ράφι»: Ο λόγος για τον γνωστό executive chef, Γιάννη Μαρινόπουλο, τον άνθρωπο που θα εκπαιδεύσει το προσωπικό, με σκοπό οι πελάτες να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο γευστικό ταξίδι, με συνταγές για όλα τα γούστα, ακόμη και τα πιο απαιτητικά [διαβάστε εδώ].

Στο team θα είναι επίσης και φέτος ο Στράτος Δρακούλης, ο «βασιλιάς του κρέατος» στην Ελλάδα, ο οποίος κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με τις ιδιαίτερες κοπές, για να εκτοξεύσει τις επιλογές για ποιοτικό και ιδιαίτερο κρέας στο «Κουτούκι» του Γιάννη Σαρρή.

Και επειδή το καλό κρασί είναι ο καλύτερος σύντροφος του καλού φαγητού, ο Γιάννης Σαρρής έκανε μια ακόμη… μεταγραφή, τον σύμβουλο οίνου, Γιώργο Καρακούση για την εκπαίδευση του προσωπικού στο κομμάτι του οίνου. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Ανάλυση, είναι κάτοχος διπλώματος Οινολογίας και Γευσιγνωσίας από το Κέντρο Επιμόρφωσης και δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2023 είναι κάτοχος του Level 3 του Wine and Spirit Education Trust London, πιστοποιημένος από το Wine and Spirit Professional Center.

Οι νέες συνεργασίες θα δώσουν άλλον αέρα στο «Κουτούκι», ωστόσο οι παλιές συνεργασίες είναι σαν το… παλιό καλό κρασί, εξ ου και η συνέχιση της συνεργασίας με την εταιρία Ananiadis Foods του Βασίλη Ανανιάδη, με τα εκλεκτά και κυρίως ποιοτικά προϊόντα.

Η συνταγή, όμως, δε θα μπορούσε να «δέσει» χωρίς το εξειδικευμένο και πάντα με χαμόγελο προσωπικό, την οικογένεια του «Κουτουκιού», που αποτελεί και τον καταλύτη για τη ζεστή ατμόσφαιρα του εστιατορίου.

Και δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει και το… μουσικό μενού, με live μουσική, αλλά και Dj’s, συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας.

Δείτε φωτογραφίες από το ανανεωμένο «Κουτούκι» του Σαρρή