Ποικιλίες Ανανιάδη: «Ποδαρικό» στο καλοκαίρι με πάρτι… γεύσεων στην «καρδιά» της πόλης

Ένα μοναδικό «πάντρεμα» αλλαντικών και τυριών με την υπογραφή Ανανιάδη στο Daily's Crepe & Espresso Bar

Ο πεζόδρομος της οδού Φιλελλήνων, στο σημείο που «συναντιέται» με τα «Παντοφλάδικα» της Ερμού, «πλημμύρισε» το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουνίου 2017 με γευστικά αρώματα αλλαντικών και τυριών, δροσερά ποτά και καλοκαιρινές μουσικές επιλογές. Η «πρώτη» του καλοκαιριού ξεκίνησε με μία βραδιά Ποικιλίες Ανανιάδη στο Daily’s Crepe & Espresso Bar

Με «σύμμαχο» τον καλό καιρό, όσοι βρέθηκαν στο αγαπημένο σημείο καθημερινής συνάντησης της πόλης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτές ποικιλίες αλλαντικών, όπως το παραδοσιακό αρμένικο σουτζούκι φτιαγμένο με την παλιά, ανατολίτικη συνταγή Ανανιάδη, σαλάμι ωρίμανσης με διάφορες επικαλύψεις (πράσινο πιπέρι, παρμεζάνα, βότανα), προσούτο και μορταδέλα με φυστίκι, αλλά και εκλεπτυσμένες επιλογές τυριών, όπως γραβιέρα Νάξου, καπνιστό κασέρι Βερμίου, blue cheese Δανίας, γραβιέρα αγελάδος, παραδοσιακό κασέρι Σοχού κ.ά.

«Προσπαθούμε συνεχώς να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου με νέα, ποιοτικά προϊόντα», δήλωσε στο KAVALA POST η υπεύθυνη των καταστημάτων Ποικιλίες Ανανιάδη Σοφία Ανανιάδου, συμπληρώνοντας: «απόψε εδώ παρουσιάζουμε στους θαμώνες του Daily’s μερικές μόνο από τις εκατοντάδες Ποικιλίες που διαθέτουμε στα δύο καταστήματά μας, στην πλατεία Καπνεργάτη και την πλατεία Αγίου Νικολάου».

Η κ. Ανανιάδου μάς είπε ακόμη ότι η εκδήλωση της Πέμπτης ήταν η πρώτη μιας σειράς παρουσιάσεων στην πόλη της Καβάλας για το καλοκαίρι του 2017, αλλά όχι η τελευταία, αφού ήδη έχει προγραμματιστεί ένα νέο event, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017. «Η επόμενη παρουσίαση των ποικιλιών μας θα γίνει στην πλατεία Καπνεργάτη, μπροστά από το delicatessen κατάστημά μας. Εκεί, θα συνδυάσουμε μια επιλογή αλλαντικών και τυριών με τα ποιοτικά και αναγνωρισμένα κρασιά Nico Lazaridis υπό τους ήχους latin μουσικής και, γιατί όχι, θα χορέψουμε μαζί με την ομάδα Kavalatino»!

Η υπεύθυνη των καταστημάτων Ποικιλίες Ανανιάδη Σοφία Ανανιάδου, ο διευθυντής της Ananiadis Foods Βασίλης Ανανιάδης και ο ιδιοκτήτης του Daily’s Crepe & Espresso Bar Θόδωρος Μακαρίτης