Εσύ είσαι τύπος «γουφ» ή… «μιάου»; Ό,τι κι αν είσαι, βρήκες το «στέκι» σου!

WOOF & MEOW: Το νέο Pet Shop στην Καβάλα που ήρθε για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς

Ψάχνεις ποιοτική τροφή για τον αγαπημένο σου τετράποδο φίλο, αλλά θέλεις και τα καλύτερα αξεσουάρ για τις βόλτες που κάνετε μαζί, και προϊόντα για την περιποίησή του, θέλεις και τα καλύτερα παιχνίδια για τις ώρες που περνάτε μαζί (ή που περνάει μόνος του, περιμένοντάς σε να γυρίσεις από τη δουλειά) αλλά και εκπαιδευτικό εξοπλισμό που θα σε βοηθήσει να «χτίσεις» καλύτερα τη σχέση σου μαζί του;

Με δυο λέξεις, έχεις βρει το «στέκι» σου: WOOF & MEOW!

Ένα νέο, «διαφορετικό» Pet Shop άνοιξε πρόσφατα στην Καβάλα και έχει γίνει «talk of the town» στους «κύκλους» των ζωόφιλων της πόλης και της περιοχής.

Ο Παντελής Μοσκοβέλης, αν και σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός, έχει πάθος για τα σκυλιά το οποίο αποφάσισε να το κάνει και… επάγγελμα. Τα τελευταία δέκα χρόνια άλλωστε, εκτρέφει και εκπαιδεύει σκυλιά (αυτήν τη στιγμή στο σπίτι του φιλοξενεί… πέντε!), κυρίως Rottweiller, συμμετέχοντας και αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις σε Εκθέσεις Μορφολογίας και σε Αγώνες Εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχοντας εντοπίσει ένα «κενό» στη συγκεκριμένη αγορά, ο Παντελής πήρε πρόσφατα την απόφαση να «στεγάσει» το πάθος της ζωής του κάτω από ένα Pet Shop που να προσφέρει στους ζωόφιλους της περιοχής όλα αυτά που ο ίδιος δεν έβρισκε: ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές που να απευθύνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις των ζώων και των ιδιοκτητών τους, πέρα και έξω από τις καθιερωμένες και μαζικές «γραμμές» του εμπορίου.

Και κάπως έτσι, εγένετο… WOOF & MEOW!

«Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα σκυλιά, έχω δοκιμάσει –χωρίς υπερβολή– σχεδόν τα… πάντα! Με τον καιρό, ανακάλυψα ότι υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν πολλά περισσότερα από ό,τι οι γνωστές, εμπορικές μάρκες και κατέληξα σε αυτές. Ωστόσο, επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμες στην πόλη μας, έπρεπε να τις παραγγέλνω! Αυτός ήταν, ίσως, ο βασικότερος λόγος που αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου μαγαζί. Ένα Pet Shop που θα συζητάει με τον πελάτη και που θα είναι σε θέση να του προτείνει εξειδικευμένες λύσεις για τον σκύλο ή τη γάτα του, πάντα σε τιμές λογικές», εξηγεί ο Παντελής, μιλώντας στο KAVALA POST.

Πράγματι, μπαίνοντας κανείς στον άνετο χώρο του WOOF & MEOW, «ζαλίζεται» από τα χρώματα γύρω του: δεκάδες κωδικοί τροφών, λιχουδιές και ακόμα περισσότερα αξεσουάρ, από παιχνίδια, κολλάρα και tugs μέχρι σαμπουάν και αντιπαρασιτικές αμπούλες δημιουργούν ένα «μωσαϊκό» χρωμάτων… Αλλά γιατί τόση μεγάλη ποικιλία;

«Υπάρχουν τόσοι κωδικοί τροφής όσες και οι ανάγκες του κάθε σκύλου και της κάθε γάτας! Το μαγαζί μας διαθέτει ειδικές τροφές για κλινικές δίαιτες, grain-free τροφές (δηλαδή, χωρίς καθόλου σιτηρά στη σύνθεσή τους), ακόμα και τροφές χωρίς γλουτένη ή και μονοπρωτεϊνικές! Και μάλιστα, κάποιες από αυτές τις κάνω εισαγωγή εγώ ο ίδιος από το εξωτερικό. Βλέπετε, το κάθε ζώο, είτε σκύλος είτε γάτα, είναι μοναδικό, όπως και ο άνθρωπος άλλωστε», απαντά ο Παντελής.

Το μάτι «πέφτει» επάνω στον ευμεγέθη καταψύκτη που βρίσκεται στην είσοδο του WOOF & MEOW… «Εδώ έχουμε τις τροφές BARF, μια καινούρια τάση στον χώρο της διατροφής των σκύλων. BARF σημαίνει Biologically Approved Raw Food, δηλαδή Βιολογικά Κατάλληλη Ωμή Τροφή και, σύμφωνα με πολλούς κτηνιάτρους, είναι ό,τι καλύτερο για τον σκύλο και την υγεία του. Για την προμήθεια των τροφών συνεργαζόμαστε με την BARFOOD, μία από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα, της οποίας είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για τον Νομό Καβάλας», μας ενημερώνει ο Παντελής.

Ο ιδιοκτήτης του WOOF & MEOW είναι ιδιαίτερα περήφανος για την γκάμα των προϊόντων που διαθέτει το Pet Shop. «Όλες οι λιχουδιές μας είναι 100% οργανικές! Επίσης, όλα τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ μας είναι ιδιαίτερα ποιοτικά και ανθεκτικά, από τις καλύτερες εταιρίες. Έτσι, εδώ μπορεί κανείς να βρει τις διάσημες αλυσίδες Sprenger και τα αξεπέραστα αξεσουάρ της Gappay και της Ferribiella (κολλάρα, λουριά, tugs κ.ά.)». Σε αυτό το Pet Shop τίποτε δεν «μπαίνει» τυχαία…

Το WOOF & MEOW βρίσκεται επί της οδού 7ης Μεραρχίας 27 στην Καβάλα, σε σημείο με ιδιαίτερα εύκολη πρόσβαση. Ο Παντελής Μοσκοβέλης βρίσκεται εκεί για να σας εξυπηρετήσει, προτείνοντάς σας τα καλύτερα για τον τετράποδο φίλο σας με προϊόντα που θα τον κάνουν να «πει» από ευχαρίστηση… «γουφ»! Ή… «μιάου»!

Νά και ένας ευχαριστημένος πελάτης του WOOF & MEOW. «Γουφ»! «Γουφ»!