Με τρία βραβεία στις «αποσκευές» του γύρισε από την Αθήνα το ENA Channel

Διακρίσεις του τηλεοπτικού καναλιού στη δεύτερη διοργάνωση των Regional Media Awards

Μια ακόμα επιτυχία έρχεται να προσθέσει στο ενεργητικό του ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός ENA Channel, μέλος του Ομίλου ENA Media. Αυτή τη φορά βραβεύτηκε από τα Regional Media Awards με τα παρακάτω βραβεία:

  1. Δεύτερη θέση (silver) στην κατηγορία Γ.TV – Γ3. Advertising – Γ3.4 Below the Line Communication, για την προβολή των δραστηριοτήτων του Δήμου Λήμνου με τίτλο «Δήμος Λήμνου – Ena Channel συμμαχία με αποτελέσματα».
  2. Δεύτερη θέση (silver) στην κατηγορία Γ.TV – Γ1. Content – Γ1.6 Best Serial / Movie / Documentary Production, για την τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Διακοπές».
  3. Δεύτερη θέση (silver) στην κατηγορία Γ.TV – Γ2. Design / Production – Γ2.1 Design, για το Rebranding του τηλεοπτικού σταθμού ENA Channel.

Το ENA Channel κατάφερε να ξεχωρίσει για μια ακόμα φορά ανάμεσα σε πληθώρα συμμετοχών, δείχνοντας ότι συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Η Τελετή Απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στην Αθήνα, ήταν η μεγάλη στιγμή για τη δεύτερη διοργάνωση των Regional Media Awards, όπου η Περιφέρεια και τα Τοπικά Μέσα είχαν την μοναδική ευκαιρία να αναδείξουν την δυναμική τους στην ευρύτερη αγορά της Επικοινωνίας, η οποία θα είναι εκεί για να γνωρίσει από κοντά όσα δεν γνωρίζει γι’ αυτά.

Ο Γενικός Διευθυντής του ENA Channel Γιώργος Κάσδαγλης

Τη σπουδαιότητα του θεσμού σφράγισε η παρουσία δεκάδων ανώτατων και ανώτερων εκπροσώπων όλων των περιφερειακών και τοπικών μέσων που βραβεύτηκαν, εκπροσώπων από την Πολιτεία, δημοσιογράφων, στελεχών εμπορικών τμημάτων των μεγάλων διαφημιζόμενων, ανώτατων και ανώτερων στελεχών διαφημιστικών εταιρειών και media agencies.

Στην κεντρική φωτό ο Διευθύνων Σύμβουλος της ENA Media Λευτέρης Κουκουτίνης