Βραδιά με φίλους στο σπίτι συνοδεία κρασιού, αλλαντικών και τυριών: Δείτε τι χρειάζεστε για να ετοιμάσετε την τέλεια πιατέλα!

Όλα όσα χρειάζεστε θα τα βρείτε στο νέο φθινοπωρινό φυλλάδιο προσφορών που κυκλοφορεί από τις Ποικιλίες Ανανιάδη

Το φθινόπωρο είναι εδώ και όσο «σφίγγει» ο καιρός τόσο αναζητούμε τη θαλπωρή του σπιτιού μαζί για να περάσουμε τα βράδια ευχάριστα με λίγους καλούς φίλους, ένα μπουκάλι κρασί και κάτι ελαφρύ για συνοδευτικό, συνήθως μία ή δύο πιατέλες αλλαντικών και τυριών ή και μία εντυπωσιακή σαλάτα… Ό,τι ακριβώς χρειάζεται, δηλαδή, για να «ανάψει» η συζήτηση και για να περάσουμε καλά δίχως να απαιτείται πολλή προετοιμασία.

Μπορεί η παραπάνω λύση να μην απαιτεί μαγείρεμα και «ξεσήκωμα» της κουζίνας μας, ωστόσο η σύνθεση μιας πετυχημένης πιατέλας είναι από μόνη της μια «σοβαρή» υπόθεση. Το είδος των αλλαντικών και των τυριών που θα επιλέξουμε θα πρέπει να «δένει» αρμονικά και το αποτέλεσμα να ικανοποιεί τόσο οπτικά όσο και γευστικά.

Τη δική τους πρόταση για την ιδανική πιατέλα αλλαντικών και τυριών παρουσιάζουν αυτές τις μέρες οι Ποικιλίες Ανανιάδη μέσα από το πρώτο τους φθινοπωρινό φυλλάδιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Εκεί, μαζί με τις προσφορές του μήνα (ισχύουν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017) μπορείτε όχι μόνο να διαβάσετε τα υλικά που θα χρειαστείτε αλλά και να δείτε «στημένες» τις πιατέλες έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι… εγγυημένο!

Στο ίδιο φυλλάδιο, οι Ποικιλίες Ανανιάδη προτείνουν και μία απλή, αλλά ιδιαίτερα γευστική και εντυπωσιακή σαλάτα ρόκα-σπανάκι με τυρί Camembert, προσούτο και ντρέσινγκ σύκου.

[ Δείτε το φυλλάδιο με τις συνταγές και τις προσφορές εδώ ]