Δείτε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ευχή ενός μικρού παιδιού πίνοντας… καφέ!

Τα Coffee Island γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και στηρίζουν το Make a Wish Ελλάδος - 1 ευρώ στο Ίδρυμα για κάθε online παραγγελία καφέ!

Για όλους τους λάτρεις του καφέ, η 1η Οκτώβρη είναι ημέρα γιορτής! Τα Coffee Island γιορτάζουν την αγάπη τους για τον specialty καφέ, από τη στιγμή που αυτός γεννιέται από το άνθος μέχρι τη στιγμή που τον προσφέρουν στα καφεκοπτεία τους. Για την οικογένεια της Coffee Island, ο καφές δεν είναι μόνο ένα απολαυστικό ρόφημα, δεν είναι μόνο μια καθημερινή συνήθεια, είναι κάτι πέρα από αυτό… Όπως χαρακτηριστικά λένε, «είναι μια αφορμή να συναντηθούμε με τους αγαπημένους μας, να μοιραστούμε τις πιο κρυφές επιθυμίες μας, τα όνειρά μας»!

Την 1η Οκτώβρη, τα Coffee Island γιορτάζουν την Παγκόσμια Μέρα Καφέ και προσφέρουν την αγάπη τους και τη έμπρακτη στήριξή τους στον οργανισμό MakeaWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για να συνεχίσουν οι μικροί μας φίλοι να κάνουν όνειρα.

Με κάθε παραγγελία που θα πραγματοποιείται Online στο www.coffeeisland.gr, από 25 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2017, η εταιρία θα προσφέρει 1 ευρώ (ανά παραγγελία) για την πραγματοποίηση ευχών των μικρών μας φίλων.

Ας βοηθήσουμε όλοι μας, τα όνειρα και οι επιθυμίες των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές ασθένειες να γίνουν πραγματικότητα. Ας παραγγείλουμε όλοι μας on-line, το αγαπημένο μας ρόφημα, το σνακ μας ή φρεσκο-αλεσμένο καφέ, σε ένα από τα καφεκοπτεία Coffee Island, και ας κάνουμε την καθημερινή μας συνήθεια, προσφορά αγάπης με σκοπό να πραγματοποιήσουμε όσες περισσότερες ευχές μπορούμε!