Νέα Πέραμος: Ήταν όλοι εκεί για τα «λαμπερά» εγκαίνια του La Coquette Nea Peramos [φωτογραφίες]

Παρουσία πλήθους φίλων, πελατών αλλά και... αιρετών πραγματοποιήθηκε η επίσημη «πρώτη» του νέου καταστήματος γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ στην «καρδιά» της Περάμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 20 Μαΐου 2018 η επίσημη «πρώτη» για το «αδελφάκι» του καταστήματος La Coquette στη Νέα Πέραμο Καβάλας. Η δεύτερη, καλοκαιρινή «κοκέτα» που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από τον κεντρικό δρόμο της Περάμου, στην οδό Αγίου Νικολάου, απέναντι από το Δημοτικό Ιατρείο «υποδέχθηκε» φίλους, πελάτες αλλά και… αιρετούς σε μια τελετή εγκαινίων, πραγματική… «γιορτή»!

Τον περασμένο Μάρτιο, τέσσερα χρόνια μετά το «άνοιγμα» του πρώτου καταστήματος La Coquette στην Καβάλα (Μοσχοπουλίδου 12), δύο φίλες, η Μαρία και η Κατερίνα αποφάσισαν να «κατέβουν»… παραλία. Κάπως έτσι «γεννήθηκε» το La Coquette Nea Peramos.

Αριστοτεχνικά διακοσμημένο με μία νησιωτική «αύρα», το La Coquette Nea Peramos διαθέτει ρούχα άνετα και ποιοτικά για κάθε μέρα, ρούχα βραδινά για τις πιο όμορφες στιγμές σας, αξεσουάρ και χειροποίητα κοσμήματα διαλεγμένα με αγάπη και προσοχή, τσάντες και υποδήματα ξεχωριστά και μοντέρνα, αλλά και είδη παραλίας για το καλοκαίρι που έρχεται!

Τα εγκαίνια του La Coquette Nea Peramos «έντυσαν» μουσικά οι αιθέριες παρουσίες της Asmik Beglarian και της Elena Artenian (πλήκτρα, τραγούδι), ενώ οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον πλούσιο μπουφέ με τα δροσερά αναψυκτικά και τα επιλεγμένα κρασιά.

Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Καβάλας Ευαγγελία Δρακονάκη, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Κορίνα Χιώτη-Πρασσά, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ της «Αλληλεγγύης» του δήμου Καβάλας Μαρία Φραντζεσκάκη, ο τ. δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, το μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαρία Καραμπουρνιώτη, ο πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών Καβάλας Γιώργος Βαφείδης, ο πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών Καβάλας Μιχάλης Μεταξάς, η πρόεδρος των Φιλολόγων της Καβάλας Βίκη Γιαρίμπαμπα, ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ Κώστας Παπακοσμάς και ο πρώην Αντιδήμαρχος Ελευθερών Παγγαίου Μιχάλης Φασούλας.

Την τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο εφημέριος του ιερού Ναού Παναγίας της Νέας Περάμου π. Σωτήριος.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του La Coquette Nea Peramos