Imaret Spa: Ζήστε μια αυθεντική εμπειρία ευεξίας στην Καβάλα με ιστορία… 200 ετών!

Γνωρίστε τις υπηρεσίες του Spa και περιηγηθείτε στους υγρούς χώρους του ξενοδοχείου-μνημείου που θα σας «ταξιδέψουν» δύο αιώνες πίσω στον χρόνο…

Ένα απολαυστικό μπάνιο με γάλα, μέλι και αιθέρια έλαια… Μια ολοκληρωμένη θεραπεία σώματος με χαλαρωτικό μασάζ και απολέπιση… Μοναδικές στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης που εφαρμόζονται σύμφωνα με τις πρακτικές των αστικών χαμάμ του 18ου αιώνα είναι πλέον προσιτές σε όλους, αφού το Imaret Spa που λειτουργεί στους υγρούς χώρους του ξενοδοχείου-μνημείου που δεσπόζει στην παλιά πόλη της Καβάλας προσφέρει τις υπηρεσίες του καθημερινά σε όλους και μάλιστα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές που ξεκινούν από τα 110 ευρώ.

Μια παράδοση αιώνων συνεχίζεται…

Οι γυναίκες τις Ανατολής ήταν ξακουστές για τη λαμπερή επιδερμίδα και το μεταξένιο δέρμα τους. Το πλύσιμο και ο εξαγνισμός με νερό δεν ήταν μόνο θρησκευτική υποχρέωση, αλλά και πάθος για την εμφάνιση και την πολυτελέστατη αναψυχή.

Οι υγροί χώροι του Imaret (Χαμάμ) χτίστηκαν μεταξύ του 1813 και του 1815 στην «τετράγωνη αυλή» του σχολείου για να εξυπηρετήσουν τόσο τις θρησκευτικές υποχρεώσεις όσο και τις απαιτήσεις υγιεινής των μαθητών. Το τελετουργικό του Χαμάμ περιελάμβανε συγχρόνως όλα τα μέσα της εποχής για τον καλλωπισμό και αρωματισμό του σώματος.

Πάνω στα θεμέλια των αυθεντικών υγρών χώρων αποκαταστάθηκε υποδειγματικά και λειτουργεί σήμερα το χαμάμ του Imaret το οποίο ανοίγει τις πόρτες του καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε όλους, ενοίκους του ξενοδοχείου και μη, όσους θέλουν να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία.

Μια εμπειρία μυσταγωγική…

Αίσθηση Ανατολής, πάντρεμα αρωμάτων και ήχων, είναι απλά το πρώτο «κάλεσμα». Ένα ζεστό καλωσόρισμα με νότες από κανέλα και πορτοκάλι, με το που θα διαβεί κάποιος το κατώφλι του Imaret. Το λιβάνι που σιγοκαίει οδηγεί στον δρόμο της ευεξίας και της πνευματικής ανάτασης. Χειροποίητα σαπούνια και νερό που ρέει, μυρωδιά από στάχτη και τριαντάφυλλο συνθέτουν την ιεροτελεστία του χαμάμ. Μάλαξη και τεχνικές αναζωογόνησης που ακολουθούν τον ρυθμό των ιδιαίτερων μουσικών ακουσμάτων. Τσάι από ροδοπέταλα και αποξηραμένα φρούτα ολοκληρώνουν αρμονικά την εμπειρία στο Spa του Imaret.

Το Imaret καλωσορίζει στο Spa του τις «μυθικές» θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών λουτρών της Ουγγαρίας με την Omorovicza

Με έμπνευση από τη συναρπαστική ιστορία των ιαματικών λουτρών της Ουγγαρίας και τις αμέτρητες μαρτυρίες για θαυματουργές θεραπείες, η Omorovicza δημιουργεί βραβευμένα προϊόντα με πρωτόγνωρες χάρη στην τεχνολογία Hydro Mineral Transference™ που δημιουργήθηκε στο βραβευμένο με Νόμπελ ουγγρικό εργαστήριο δερματολογίας και επιτρέπει σε ένα ισχυρό μίγμα μετάλλων να απορροφώνται από την επιδερμίδα σε πρωτοφανή επίπεδα.

Τα προϊόντα της Omorovicza δεν περιέχουν συνθετικά, parabens και σιλικόνη, ενώ είναι αρωματισμένα με φυσικά αρώματα που έχουν δημιουργηθεί στην παγκόσμια πρωτεύουσα της αρωματοποιίας, το Γκρας της Γαλλίας.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το Spa του Imaret προσφέρει μια θεραπεία που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους επισκέπτες του! Το Imaret Signature Ritual by Omorovicza είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία που περιλαμβάνει βούρτσισμα σώματος, απολέπιση με προϊόντα πλούσια σε έλαιο πορτοκαλιάς και άλατα θάλασσας, εφαρμογή μάσκας σώματος αλλά και προσώπου με ουγγρική λάσπη για βαθύ καθαρισμό, το χαρακτηριστικό ουγγρικό μασάζ προσώπου με την υπογραφή της Omorovicza και ένα χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής…

Οι χώροι χαλάρωσης του Imaret, σε συνδυασμό με πολυτέλεια…

Για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2018, το Spa του Imaret προτείνει πακέτα σε όλες τις υπηρεσίες ευεξίας και ομορφιάς που προσφέρει, καθιστώντας τη μοναδική εμπειρία του χαμάμ ακόμη πιο προσιτή σε όλους.

Υπενθυμίζεται ότι οι χώροι χαλάρωσης του Imaret λειτουργούν καθημερινά εκτός Δευτέρας και μπορείτε να τους επισκεφθείτε, κατόπιν κράτησης, είτε διαμένετε στο ξενοδοχείο είτε όχι.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες για τα «πακέτα» που προσφέρονται, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2510620151 ή στο imaret.gr.