Το Hondos Center Καβάλας έχει γενέθλια και το γιορτάζει μαζί με τη MAC

Η απόλυτη MAC εμπειρία σάς περιμένει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 μαζί με πολλές εκπλήξεις και special guest τον... Κώστα Μαρτάκη!

Ήταν παραμονές Χριστουγέννων του 2016 όταν το Hondos Center Καβάλας υποδέχονταν τους φίλους και πελάτες του στο νέο τους κατάστημα, στο επιβλητικό νεοκλασικό επί της οδού Ομονοίας 58, στην «καρδιά» της αγοράς. Ήταν τότε που ξεκίνησε και η συνεργασία της επιχείρησης με την κορυφαία μάρκα καλλυντικών MAC με το άνοιγμα του πρώτου MAC Corner στην Καβάλα.

Σήμερα, δυο χρόνια μετά, Hondos Center Καβάλας και MAC γιορτάζουν τα γενέθλιά τους διοργανώνοντας ένα ξεχωριστό event. Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, από τις 17:00 έως το κλείσιμο της αγοράς, το MAC Corner θα «ντυθεί» με πολλή λάμψη και γιορτινή διάθεση και σας περιμένει όλες και όλους με ευφάνταστες μουσικές επιλογές από DJ Artist, εκλεκτές γεύσεις, αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Ειδικός «καλεσμένος» στα γενέθλια Hondos Center-MAC στην Καβάλα θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα συνομιλήσει, θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του.

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του event, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη MAC εμπειρία με έναν Makeup Artist και με αγορές άνω των 30 ευρώ να μπείτε στην κλήρωση για υπέροχα δώρα! 

Shiny pretty things: Γιορτή λάμψης με τα συλλεκτικά holiday make up kits, glitter, χρώμα, όλα σε μια υπέροχη συλλογή!

Με την ευκαιρία των γενεθλίων και του event, οι φίλες της MAC στην Καβάλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν για πρώτη φορά τη νέα εορταστική συλλογή της “Shiny Pretty Things”.

Το κατάστημα Hondos Center Καβάλας επί της Ομονοίας 58

Το Hondos Center Καβάλας είναι μια αμιγώς καβαλιώτικη επιχείρηση με ιστορία πάνω από μισό αιώνα. Η οικογένεια Φιλιππίδη δραστηριοποιείται στην πόλη από το 1964 και αποτελεί σταθερά σημείο αναφοράς στον τομέα των καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς με την εμπειρία στη φροντίδα του Καβαλιώτη καταναλωτή να «περνάει» από γενιά σε γενιά…

Σήμερα, το Hondos Center Καβάλας απασχολεί πάνω από 40 εργαζόμενους και η διοίκηση της εταιρίας δεν χάνει ευκαιρία να ευχαριστεί τον κόσμο της Καβάλας για τη διαρκή στήριξή του.