Βασίλης: Ένα όνομα-συνώνυμο με τη Mercedes-Benz στην Καβάλα απέκτησε τη δική του «στέγη»

Μετά από 30 χρόνια, ο Βασίλης Παρασκευαΐδης υποδέχεται πλέον φίλους και πελάτες στο δικό του αξιόπιστο συνεργείο αυτοκινήτων στην Άσπρη Άμμο. Πάντα με το ίδιο χαμόγελο…

3δεκαετίες συνεχούς και αδιάλειπτης παροχής υπηρεσιών στον τομέα της επισκευής των αυτοκινήτων είναι πολλές και συνιστούν ένα ανεκτίμητο «κεφάλαιο» που εγγυάται την απόλυτη εξειδίκευση. Πόσο μάλλον όταν όλη αυτή η εμπειρία συγκεντρώνεται γύρω από ένα κορυφαίο όνομα κατασκευαστή αυτοκινήτων και συνοδεύεται από συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Για τον Βασίλη Παρασκευαΐδη, τα τελευταία 30 χρόνια η επαγγελματική ζωή του είναι απόλυτα συνυφασμένη με ένα όνομα: Mercedes-Benz. Έχοντας εργαστεί ως μηχανικός σε πιστοποιημένο συνεργείο της κορυφαίας γερμανικής μάρκας αυτοκινήτων στην Καβάλα, ο Βασίλης αποφάσισε να στεγάσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στον δικό του χώρο και από τον Σεπτέμβριο του 2019 υποδέχεται πλέον φίλους και πελάτες στις δικές του σύγχρονες εγκαταστάσεις που φέρουν το όνομά του: «Βασίλης».

«Οι περισσότεροι με γνωρίζουν με το μικρό μου όνομα: Βασίλης. Η σχέση μου με τους πελάτες της επιχείρησης όπου δούλευα ήταν πάντα προσωπική. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να φτιάξω τον δικό μου χώρο, δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη ως προς το πώς θα τον ονομάσω!», μας εξηγεί ο Βασίλης όταν μας υποδέχεται στο συνεργείο του.

Στην Άσπρη Άμμο Καβάλας, λίγο πριν τη Δημοτική Λαχαναγορά, ο Βασίλης έχει διαμορφώσει έναν χώρο 400τμ και πλέον προσφέρει από εκεί υπηρεσίες διάγνωσης και επισκευής σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Mercedes-Benz και Smart, με το ίδιο χαμόγελο και «κοιτώντας τους πάντα στα μάτια», όπως έμαθε να κάνει 30 χρόνια τώρα…

«Πέρα από όσους θα επισκεφθούν ένα συνεργείο για το τακτικό service του αυτοκινήτου τους, οι υπόλοιποι θα έρθουν μετά από ένα πρόβλημα που θα τους παρουσιαστεί. Δική μου δουλειά είναι να εντοπίσω την πραγματική αιτία και να προτείνω αυτό που εν τέλει θα λύσει το πρόβλημα έτσι ώστε ο οδηγός, φεύγοντας από εδώ, όχι μόνο να αισθάνεται αλλά και να είναι ασφαλής στον δρόμο. Με την ασφάλεια των πελατών μας, δεν παίζουμε!», υπογραμμίζει ο Βασίλης με σιγουριά που εδράζεται στην 30χρονη εμπειρία του και όχι μόνο.

Ο τίτλος του πιστοποιημένου διαγνώστη Mercedes-Benz και Smart δεν αποκτήθηκε μόνον μέσα από τις 3 δεκαετίες «τριβής» με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Όλα αυτά τα χρόνια, ο Βασίλης έχει παρακολουθήσει δεκάδες επιμορφωτικά σεμινάρια από τον κορυφαίο όμιλο κατασκευαστών αυτοκινήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας αποκτήσει πιστοποιημένη εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς service αλλά και πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς και τεχνολογικά συνέδρια.

«Τα τελευταία 30 χρόνια πολλά έχουν αλλάξει στον τρόπο κατασκευής και λειτουργίας των αυτοκινήτων παγκοσμίως και η Mercedes-Benz δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας αιχμής ναι μεν έχει εισάγει αρκετές ευκολίες στη διάγνωση –ειδικά για τους χρήστες των αυτοκινήτων– ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις έχει κάνει τα πράγματα αρκετά πιο περίπλοκα. Για να μπορεί ένας διαγνώστης-επισκευαστής να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που του παρουσιάζονται, θα πρέπει συνεχώς να επιμορφώνεται. Και αυτό φροντίζω να κάνω εγώ», συμπληρώνει ο Βασίλης.

Στον δικό του χώρο που φέρει το όνομά του, ο Βασίλης εξυπηρετεί καθημερινά ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Mercedes-Benz (επιβατικών αλλά και επαγγελματικών τύπου βαν) και Smart από την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή. Με αφορμή το νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα, ο Βασίλης προσφέρει επίσης δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε όσους επισκεφτούν το συνεργείο του μέχρι το τέλος του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2510229026 και 6988325860.