Το «εργαστήριον-πωλητήριον» της Μαρίκας και της Σαρλότ επαναλειτουργεί ανανεωμένο! [φωτογραφίες]

Εδώ και λίγες μέρες ο προσωπικός χώρος της Έλλης Πόλα έχει «ανοίξει» ξανά, εμπλουτισμένος με εκατοντάδες νέα είδη δώρων και πάρτι, σουβενίρ, σχολικά και άλλα πολλά

Στα τέλη της περασμένης χρονιάς, η Έλλη Πόλα αποφάσισε να «ανοίξει» τον προσωπικό της χώρο σε όλο τον κόσμο που θα ήθελε να «γνωρίσει» από κοντά την ίδια και τις δημιουργίες της, τη «Μαρίκα» και τη «Σαρλότ», και να αποκτήσει κάποια από τα χρηστικά προϊόντα [κούπες, τσάντες, σημειωματάρια, βάζα, τετράδια, βιβλία κ.ά.] που, μέχρι πρότινος, πωλούνταν μόνον από επιλεγμένα ανά την Ελλάδα καταστήματα.

Έτσι, το «εργαστήριον» της Μαρίκας και της Σαρλότ έγινε και «πωλητήριον» και «πλημμύρισε» από φίλους των δημιουργιών της Καβαλιώτισσας που συστήνεται ως «εικονοπλάστης», μέχρι που «ήρθε» ο… κορονοϊός.

Η άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας και το «άνοιγμα» των εμπορικών καταστημάτων, έφερε και το «άνοιγμα» του χώρου της Έλλης Πόλα η οποία εκμεταλλεύτηκε την «καραντίνα» για να «γεμίσει» το «εργαστήριον-πωλητήριον» της οδού Κασσάνδρου με ακόμη περισσότερα είδη!

Η συλλογή της Σαρλότ, βασισμένη στο παιδικό βιβλίο «Το Κουκλοθέατρο των ονείρων με τη Σαρλότ», εμπλούτιζεται διαρκώς με νέα είδη δώρων, σχολικά και (είδη) πάρτι για παιδιά κάθε ηλικίας, συμπληρώνοντας αρμονικά τον παιχνιδόκοσμο της Σαρλότ.

Παράλληλα το έργο «Χαίρω πολύ, Μαρίκα» [Meet Marika], βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο, ξεδιπλώνεται στον χώρο με την πλούσια συλλογή του από βαμβακερές τσάντες, κεραμικές κούπες, σουβέρ και βαζάκια, χειροποίητα σημειωματάρια, καρτ-ποστάλ και φωτογραφικά άλμπουμ, χαρτοπετσέτες και μαγνήτες.

Info

Εργαστήριον-Πωλητήριον «Χαίρω πολύ, Μαρίκα»
Κασσάνδρου 15, 654 03, Καβάλα
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-13:00 & 18:00-21:00
Τηλ. επικοινωνίας: 6948533811

Ακολουθήστε τη Μαρίκα:
Website
Facebook
Instagram