Τώρα η Καβάλα κινείται έξυπνα και ηλεκτρικά με τα πατίνια της JoomTech. Ανακάλυψέ τα! [φωτογραφίες]

Η νέα τάση στις καθημερινές μετακινήσεις ήρθε και στην πόλη μας και προσφέρει εύκολες, οικολογικές και οικονομικές λύσεις για μικρούς και μεγάλους

Τα ηλεκτρικά πατίνια (ή e-scooters) «έφτασαν» στην Ελλάδα δύο περίπου χρόνια πριν όταν εταιρίες ενοικίασης τα «σύστησαν» στο κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κάνοντας γρήγορα μικρούς και μεγάλους να τα λατρέψουν. Μέχρι και σήμερα, χιλιάδες Έλληνες έχουν αγοράσει το δικό τους ηλεκτρικό πατίνι με την τάση να ανεβαίνει διαρκώς και, σύμφωνα με τις προβλέψεις, το 2020 αναμένεται να είναι «η χρονιά τους»!

Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι φθηνά, εύχρηστακαταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και ο χρήστης μπορεί να τα πάρει μαζί του μέσα στο σπίτι, στο γραφείο ή σε κάποιο κατάστημα που επισκέπτεται.

Ακόμα σημαντικότερο, όμως, είναι το ότι δεν απαιτούν την κατοχή άδειας οδήγησης, της ασφάλισης αστικής ευθύνης και την καταβολή τελών κυκλοφορίας ή άλλου, αντίστοιχου φόρου. Με λίγα λόγια, είναι ένα φθηνό, ατομικό μέσο που στην παρούσα φάση δεν δημιουργεί απολύτως καμία «υποχρέωση» στον χρήστη και κάτοχό του, εκτός, φυσικά, από το να τηρεί τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Το ηλεκτρικό πατίνι ήρθε στην Καβάλα για να… μείνει!

Τα ηλεκτρικά πατίνια ήρθαν για να καλύψουν μια μεγάλη ανάγκη των ανθρώπων για ατομική μεταφορά κυρίως σε πόλεις που υποφέρουν από κυκλοφοριακό πρόβλημα και η εύρεση πάρκινγκ είναι δύσκολη, καλή ώρα όπως η… Καβάλα!

Τον Αύγουστο του 2020 η εταιρία JoomTech άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην πόλη, επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης στην περιοχή της Ραψάνης, ακριβώς δίπλα από το Μουσικό Σχολείο, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα αξιόπιστων ηλεκτρικών πατινιών δικής της εισαγωγής με σκοπό να βάλει την ηλεκτροκίνηση στην καθημερινή ζωή των Καβαλιωτών.

Η εταιρία αυτήν τη στιγμή διαθέτει ετοιμοπαράδοτα πάνω από 10 διαφορετικά μοντέλα e-scooter που μπορούν να καλύψουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες, από τη διασκέδαση των μικρών παιδιών μέχρι τις καθημερινές μετακινήσεις των μεγάλων, ακόμα και εργασιακές ανάγκες, αφού τα ηλεκτρικά πατίνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από επαγγελματίες της διακίνησης.

Με μοντέλα που υπόσχονται αυτονομία στην κίνηση έως και 70 χιλιόμετρα, η JoomTech έχει μια «έξυπνη λύση» για όλους!

Εύκολα, οικονομικά και οικολογικά

Τα ηλεκτρικά πατίνια της JoomTech είναι κομψά, με μινιμαλιστικό και ελαφρύ σχεδιασμό, ελαφριά και αναδιπλούμενα. Μπορούν να αποθηκευτούν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου και να εξυπηρετήσουν οικονομικά και οικολογικά τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη, κάνοντας τον χρήστη να… ξεχάσει το πρόβλημα του παρκαρίσματος.

Οι μπαταρίες λιθίου των πατινιών της JoomTech απαιτούν ελάχιστο χρόνο φόρτισης και μεγάλη αυτονομία που μπορεί να φτάσει έως και τα 70 χιλιόμετρα, ενώ το σύγχρονο σύστημα πέδησης και τα αντικραδασμικά και αντιολισθητικά ελαστικά τους υπόσχονται άνετο «ταξίδι» και ασφαλή οδήγηση.

Τα e-scooter της JoomTech διαθέτουν επίσης εξελιγμένο έλεγχο ταχύτητας που μπορεί να οριστεί ακόμα και στα 10km/ώρα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια και από παιδιά, αρκεί βέβαια να λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προστασίες.

Υποστήριξη JoomTech και μετά την πώληση

Μέχρι πρότινος κάποιος μπορούσε να προμηθευτεί ένα ηλεκτρικό πατίνι κυρίως on-line, δίχως όμως να του παρέχεται κάποια υποστήριξη μετά…

Το κατάστημα της JoomTech στην Καβάλα δεν εμπορεύεται απλά κορυφαία ηλεκτρικά πατίνια σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά υπόσχεται και ολοκληρωμένες υπηρεσίες after-sales, αφού προσφέρει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών αλλά και service εφ’ όρους ζωής για πολλά ξένοιαστα χιλιόμετρα.

Joom… κι έφυγες!

Όσοι θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τα ηλεκτρικά πατίνια της JoomTech δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το νέο κατάστημα της εταιρίας στην Καβάλα.

JoomTech
Χρυσοστόμου Σμύρνης 18
Ραψάνη | Καβάλα
Τηλ.: 2510241072 & 6987497087

Δείτε όλα τα πατίνια της JoomTech πατώντας εδώ