LightNotes: Τα χειροποίητα σημειωματάρια που φτιάχνονται στην Καβάλα και «ταξιδεύουν» σε όλο τον κόσμο! [βίντεο-φωτογραφίες]

Ο Καβαλιώτης βραβευμένος designer και φωτογράφος Στράτος Αγιάνογλου σχεδιάζει και δημιουργεί «στο χέρι» μοναδικά notebooks που φέρουν επάνω τους μοναδικά εικαστικά θέματα και τα διαθέτει παγκόσμια μέσα από το e-shop της craftius – Ανακαλύψτε τα

Από το 2020 ο Stratos Agiani [κατά κόσμον Στράτος Αγιάνογλου] ξεκίνησε να σχεδιάζει τα δικά του σημειωματάρια με σκοπό να καλύψει τις προσωπικές του note-taking ανάγκες. Οι δημιουργίες του συχνά τραβούσαν την προσοχή φίλων συνεργατών και πελατών και έτσι ξεκίνησε τη δημιουργία μιας σειράς σημειωματαρίων που πλέον είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό.

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε η σειρά σημειωματάριων “LightNotes”…

Η σειρά σημειωματαρίων της Lightnotes αποτελείται από «πακέτα» με 3 καλαίσθητα σημειωματάρια 48 σελίδων. Κάθε ένα από αυτά φέρει μια μοναδική εικαστική δημιουργία του Strato Agiani και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γραφής με μολύβι ή στιλό. Το μέγεθός τους τα καθιστά ιδανικά για να τα έχει κάποιος πάντα μαζί του.

Διατίθενται με ένα ΔΩΡΕΑΝ χειροποίητο κουτί αρχειοθέτησης ως δώρο.

Τα σημειωματάρια σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Καβάλα και έχουν ταξιδέψει σε πάνω από 12 ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Κάθε δημιουργία που φέρουν επάνω τους τα σημειωματάρια LightNotes έχει σχεδιαστεί από τον Strato Agiani και θα τη βρείτε αποκλειστικά στην Craftius.com.

Αποκτήστε τα σημειωματάρια LightNotes πατώντας εδώ

Κάθε μήνα, προστίθενται νέα σχέδια και σημειωματάρια και έτσι η γκάμα εμπλουτίζεται συνέχεια.

Σύντομα θα ξεκινήσει και η διάθεση αυστηρά limited edition προσωποποιημένων σημειωματαρίων με μοναδικά εικαστικά σχέδια, ειδικά για τους λάτρεις του είδους αλλά και για συλλέκτες.

Σχετικά με την CraftiusArt

«Στην Craftius πιστεύουμε πως τα original exclusive έργα τέχνης και δημιουργίες δεν πρέπει να έχουν απαγορευτικό κόστος απόκτησης. Πεποίθησή μας είναι πως η αξία ενός έργου τέχνης ή δημιουργίας δεν προέρχεται από την τιμή πώλησης αλλά από τον περιορισμένο, προσωποποιημένο και πιστοποιημένο αριθμό αντιτύπων, καθώς και από την μοναδικότητα των εικαστικών», μας λέει ο ιδιοκτήτης της Craftius, ο Καβαλιώτης Stratos Agiani.

«Έτσι, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να έχουν ένα καλαίσθητο έργο τέχνης στον χώρο τους ή δημιουργία μαζί τους, με ουσιαστική αξία, η οποία πηγάζει από τη μοναδικότητα», συμπληρώνει.

Ποιος είναι ο Stratos Agiani

O Stratos Agiani είναι ένας βραβευμένος φωτογράφος, designer και educator. Η δουλειά του έχει εκτεθεί στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη αλλά και στην Ελλάδα. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 600 άτομα στην τέχνη της φωτογραφίας και του design.

Από παλιά είχε μια ιδιαίτερη αγάπη για τα σημειωματάρια τα οποία συνδύαζαν την καλαισθησία με τη λειτουργικότητα. Αποτελούσαν, και συνεχίζουν να αποτελούν, ένα “every day carry” που τον βοηθά στο να καταγράφει και να φέρνει στη ζωή όλες τις δημιουργικές του ιδέες.