Kατάστημα στην Καβάλα αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού και «φέρνει» στην πόλη σπάνια κοσμήματα υψηλής αξίας σε έναν νέο χώρο [βίντεο-φωτογραφίες]

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας εταιρικής ταυτότητας και του νέου χώρου exclusive εξυπηρέτησης Petra Jewellery στο κέντρο της πόλης, ο Μάκης και η Γεωργία «φιλοξένησαν» στην Καβάλα κορυφαία brands, όπως η FaCad’oro και η Breuning, αλλά και μοναδικά κομμάτια υψηλής αξίας

Ηοικογένεια Γεωργακούδη «μετράει» πάνω από 100 χρόνια ιστορίας στο ποιοτικό κόσμημα και ρολόι στην Καβάλα· μια ιστορία που δεν έχει σταματήσει να γράφεται, με τον Μάκη και τη Γεωργία, τρίτη γενιά στο «τιμόνι» της επιχείρησης που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, να ανοίγουν διαρκώς νέα «κεφάλαια» με όχημα το εδραιωμένο brand του Petra Jewellery.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, το φετινό καλοκαίρι σηματοδότησε για το Petra Jewellery την αρχή μιας «νέας εποχής». Το κεντρικό –flagship– κατάστημα του Αγίου Νικολάου ανακαινίστηκε ριζικά αλλά και «μεγάλωσε», με την προσθήκη ενός exclusive χώρου για την ακόμα καλύτερη παρουσίαση ιδιαίτερων και «σπάνιων» κοσμημάτων να ενισχύει ακόμη περισσότερο την πελατοκεντρική προσέγγιση της επιχείρησης.

Επίσης, το brand έχει πλέον μία νέα εταιρική ταυτότητα η οποία μετουσιώνει μέσα από τις λιτές γραμμές ενός νέου λογοτύπου όλη τη φιλοσοφία και τις αξίες του Petra Jewellery: συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες κοσμημάτων και ρολογιών από όλο τον κόσμο και τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση των πελατών που, χρόνια τώρα, εμπιστεύονται τους ανθρώπους του Petra Jewellery και τις επιλογές τους.

Στα τέλη του περασμένου Ιουλίου του Petra Jewellery φιλοξένησε στο κεντρικό της κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο ένα ιδιαίτερο event με σκοπό να «συστήσει» στο κοινό της Καβάλας τόσο τη νέα της ταυτότητα όσο και τον νέο, αναβαθμισμένο χώρο της. Επίτιμοι «προσκεκλημένοι» ήταν δύο κορυφαίες εταιρίες με τις οποίες το Petra Jewellery συνεργάζεται εδώ και χρόνια: η FaCad’oro και η Breuning.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δεκάδες φίλοι και πελάτες του Petra Jewellery είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις νέες συλλογές που «φιλοξενεί» το κατάστημα, να ζήσουν την εμπειρία της προσωπικής εξυπηρέτησης στον νέο exclusive χώρο από τον ίδιο τον Μάκη Γεωργακούδη αλλά και να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των δύο κορυφαίων εταιριών που είχαν την «τιμητική» τους.

Μοναδικά κοσμήματα έκαναν «πρεμιέρα» στην… Καβάλα!

Η σχέση της FaCad’oro με του Petra Jewellery είναι παλιά και δοκιμασμένη. Γι’ αυτό και η κορυφαία εταιρία κατασκευής κοσμημάτων επέλεξε να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάποια μοναδικά κομμάτια της αποκλειστικά στην Καβάλα και στο «νέο» κατάστημα του Petra Jewellery.

Συγκεκριμένα, στο event του Ιουλίου, παρουσιάστηκαν:

  • Δαχτυλίδι FaCad’oro σε μαύρο χρυσό 18Κ, με περιμετρικά διαμάντια κοπής μπριγιάν συνολικού βάρους 1,63ct, καθαρότητας VS και χρώματος G, και ρουμπίνι 25,02ct.
  • Δαχτυλίδι FaCad’oro σε λευκόχρυσο 18Κ, με περιμετρικά διαμάντια κοπής μπριγιάν συνολικού βάρους 1,13ct, καθαρότητας VS και χρώματος G, και κεντρικό κίτρινο διαμάντι κοπής princess 1,71ct.
  • Μενταγιόν FaCad’oro σε λευκόχρυσο 18Κ, με διαμάντια κοπής μπριγιάν συνολικού βάρους 2,82ct, καθαρότητας VS και χρώματος G, και πολύχρωμα ζαφείρια συνολικού βάρους 7,32ct.

Δείτε όλα τα πατώντας εδώ

Μοναδικές βέρες σε πρώτη «προβολή»

Η Breuning αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές βερών στην Ευρώπη και είναι γνωστή για τα κοσμήματά της από χρυσό και ασήμι. Το εμπορικό σήμα Breuning αποτελεί συνώνυμο της καινοτομίας και της ποιότητας με την ιστορία της εταιρίας να πηγαίνει πίσω στο… 1927!

Σταθερός συνεργάτης του Petra Jewellery, η Breuning «αποκάλυψε» στο event του Ιουλίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη νέα της Συλλογή βερών Lounge Collection.

Πρόκειται για μία συλλογή που απαρτίζεται από 10 ζευγάρια βερών σε ονειρεμένα σχέδια με διαφορετικό στιλ που έχουν τη δυνατότητα να κατασκευαστούν σε λευκό, κίτρινο, μαύρο ή γκρι χρυσό, 14 η 18 καρατίων με λευκά ή μαύρα διαμάντια.

Δείτε όλη τη συλλογή πατώντας εδώ

Επισκεφθείτε το e-shop της Petra Jewellery πατώντας εδώ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το event της Petra Jewellery